Я не люблю смажені млинці, я запечаю сир як французьке шеф-кухаря.

Лаш. млинці Я просто повинен прикрасити ваш різдвяний стіл. Виготовляючи його дуже легко і просто, і набір інгредієнтів дуже скромний і доступний. В кінці десерт виходить настільки красивим і смачним, що можна просто забути про торти. Отже, для шоколадного сирного торта потрібні такі компоненти.

до 1 2 3 4 5+

Незважаючи на простий набір інгредієнтів, під час приготування торта потрібно трохи зануритися. Справа в тому, що млинець необхідно шаруватий Там також будуть частинки cookie між шарами сирої маси. І хоча б випікання такого запіканка займе близько години, але його приготування може зайняти більше часу. Якщо ви плануєте зробити десерт певним часом.

Ідеальні різдвяні солодкі інгредієнти для тіста
  • 350г борошна
  • 170г вершкове масло
  • 2 яйця
  • 150г цукру
  • 180г сметана
  • 50г какао
  • 1 ч.л. розпушувача

Інгредієнти для сирної та шоколадної маси
  • 1,200г сир
  • 200г сметана
  • 200 г цукру
  • 1p ванільний цукор
  • 5 яєць
  • 50г крохмаль
  • 30г какао
  • 15г манкі
  • 80г шоколадний
  • 100г арахісу
  • 300г печиво
  • лимонна шкірка
  • 40г сухий ванільний пудинг
  • 1 ч.л. турмеричної

Пластиковий десерт Приготування
  1. Починаємо готувати тісто для пишної запіканки. В одній ємності з'єднують м'яке масло, яйця і цукор. Маса повинна стати однорідною. Потім додайте сметану, борошно, какао і розпушувач. Тісто повинна працювати. лацінай Приготуйте форму випічки для нього і покрийте його пергаментним папером. Перенесення тесту в форму і рівномірно розподіліть його шпателем. й
  2. Тісто необхідно в холодильнику. У той же час можна почати варити сирну масу. До сиру додати цукор, ванільний цукор, яйця і сметану. Ударьте блендер на однорідність. Відокремити третину замкненої маси в окрему чашу.
  3. До цієї маси посипають манку, какао і обсмажені арахісу. Потім залийте плавлений теплий шоколад. Подивитись його добре. Для відпочинку. сирний сир Додайте пілінг лимона, пудинг, турмерик. Проведіть все для однорідності.
111906 р.

Видаліть тісто з холодильника і поставте на нього половину сирої маси лимоном. Помістіть пісочні печиво по всій запіканки. Після шару печива настає шар шоколадної сирої маси. І знову шар печива. Покрийте десерт з рештою запеченої маси і відправте її в духовку. Млинка для випічки рекомендована при температурі 170 градусів за годину. Готова запіканка повинна бути охолоджена до кімнатної температури, а тільки потім знімається з форми. Вода верхівки готової запіканки. розтоплений-шоколад І посипають арахісу. При бажанні можна додати інші горіхи, сухофрукти, свіжі фрукти, шматочки шоколаду. Взагалі, прикрасити запіканку, як ваша фантазія пропонує.

На каналі кулінарної феєри Лілії Завіт можна побачити приготування цього смачного сирка. Рецепти лілі дуже смачні і наскільки зрозуміло. На своєму каналі ви знайдете щось для себе як досвідченікухарі, так і аматорські кухарі. Ми щиро вітаємо всіх з прийдешнім Різдвом Христовим. Сподіваємось, що пишна запіканка сиру адекватно прикрасить ваш святковий стіл.