Непристойна мати на 62 шлюбі бізнесмена, припинила спілкування з мене і своїми онуками

Любов Лени використовується для того, щоб сказати, що жіноча хитрість визначає, як вона буде щасливою. Героїн був непристойним, тому що вона ніколи не розуміла свою матір і її шлях життя. І якщо перед дівчиною не брав участі в цьому, тепер він безпосередньо впливає на її. Чому Lena більше не хоче спілкуватися з матір'ю, читати далі в статті.

Моя мама колись побачила батька з дому, тому що він заробив гроші. Потім, звичайно, вони скидаються. Але Дад пішов у будь-яку сторону. Життя з матір'ю під одним дахом – це виклик.

Я завжди відчував себе шкода. Не було цього світу. Вона не схожа на роботу, але вона витрачала гроші, залишені і права, якби вона стала мільйонами. В той час як ми живемо разом, ми зробили кінці. Тато оплачував алімонію, і мама дала її переважно на себе. А потім я закінчив вищу школу і перейшов на столичну гуртожитку, щоб не жити з матір’ю.

Мама була 42, коли вона знову впала. Її обраний був багатим чоловіком. І здавалося б, бути ідеальним. Але є один маленький нюанс. Цей хлопець був одружений і він також має два діти. Він 15 років старше моєї матері і, як ви можете бачити, він не збирається розлучення.

Моя мама мала вафель з цим чоловіком протягом 20 років. Вона захопила, що ніхто не був, ніж її. Як і дружина варить, очищає, і вона звільняється від усього цього. «Я був створений для любові та інших для роботи», - сказав він.

481167 р.

Я слухав її з дисгустом. Але, stupid, вона допомагала їй. Закупівля авто. Я вже одружився і працював на хорошій ІТ-компанії. Я відчув, що я не можу відмовити мамі, оскільки вона дав мені життя. Я її.

Історія поганої матері, як неправильно я був! У будь-якому випадку, дружина її чоловіка відроджена. І він відразу ж назвав маму маррі. Вона переїхала в свій заміський будинок і запустив її квартиру. Моя мама практично припинила спілкування з мною. Якщо ми звикли піти на відпочинок разом (Я зустрілася з мамою), то не потрібна моя допомога.

Потоки грошей, тому що чоловік, хоча старий, активно займається бізнесом. Моя мама стала повноцінною господинею в цьому будинку. Він навіть не просить своїх онуків. Цього року вона забута, щоб привітати їх з Днем народження, нехай тільки подарунки. Але з онуками цього чоловіка носять як письмовий черепно. Я дуже сумний, що мама потребує грошей від усіх.

Я не заважаю, що я зробив так багато для свого життя. І тепер вона просто ігнорує мене. Я підозрю, що спадкування може бути забутим. Я думав, що мій мами буде шахтою. Я майже оплачена на всі ремонти там, купили нове обладнання та меблі. І тепер це добре використовується вольєрами, які я ніколи не бачив в оці.

Я намагався говорити про мої почуття і почуття. І вона починає маніпулювати, "Не хочу, щоб мама була щасливою?" Але вона, здається, забута, як вона використовувала для того, щоб тримати казку, що жіноча манна визначає, як вона буде щасливою. Чи є все це шляхос просто далеко і нічого більше? Мені болить, що моя мама не потребує мене.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Щільність крові не гарантує, що родичі оцінять і поважають вас. На жаль, навіть найпримітніша близькій людині може бути повною Він сумний, що в разі Лени, така людина була матір'ю. Але це навіть сумний, що дівчина не розуміла його до і нехай її використовувати протягом багатьох років.

Я дивлюся, якщо ви перестали говорити з мамою, якщо ви були Lena?