Які злаки покласти в ліжко так, що гроші прибувають і розтоплюють заборгованості

«Я хочу бути багатим». Але більшість людей люблять гроші. І це абсолютно нормально! Бажання заробляти більше, щоб жити щасливим життям. Тим не менш, іноді ми курортуємо дуже непривабливі способи, завдяки яким ми сподіваємося привернути матеріальне благополуччя в наше життя. Я поділюсь однією з цих у нашій статті.

Ми вважаємо, що ви повинні працювати важко, якщо ви хочете стати багатими. Постійна робота на себе, безумовно, призведе до бажаних цілей. Якщо ви хочете отримати ваш шлях швидше.

Багато людей вірять в силу різних обрядів. Як, якщо ви виконуєте спеціальну церемонію в домашніх умовах, життя почнеться вдосконалюватися. Дуже часто це дійсно працює. Звісно, є можливість, що це все питання вірності людини в певних діях і подіях.

Тим не менш, ми вважаємо, що це фоліш, щоб пропустити можливість половити удачу хвоста. Далі Я поділюсь пара простих домашніх обрядів, які допоможуть вам залучити багатство і фінансовий достаток у ваше життя.

Як залучити багатство в будинку: обряд з гречаною крупою Одна з домашніх обрядів асоціюється з їжею, а саме гречаної крупи. Стародавні слов'яни вважали, що в гречці був хороший дух. Це сприяє щедрому врожаю, а в контексті наших реалій – прибутку.

Для проведення обряду з гречкою в домашніх умовах потрібно всього 1 столову ложку злаків і полотняного мішка. Якщо немає мішка, можна використовувати ручку або просто шматок тканини. Як льон.

Далі потрібно покласти цей пакет під подушку перед сном. Пшениця повинна лежати в цьому місці 3 дні і 3 ночі, щоб замочити емоції і бажання. Якщо спати на дивані і скласти його кожен ранок, візьміть гречку вузликом до відокремленого місця, де лежаться постільна білизна і подушки. Увечері поверніть його до колишнього місця.

У четвертий день після прокидання потрібно виходити з мішком гречки. Залийте крупу в місці, де можна їсти птахи. При заливці гречки скажіть ці слова: «Для білого світла, повернення до мене вигідно». Досягнення Вуз, в якому знаходиться гречана гречана гречана, нехай зберігатися в вашому будинку. Він буде служити приманкою для грошей.

Багато різних домашніх обрядів асоціюються з свічками. Наприклад, зелені свічки приваблюють багатство і багатство. Для проведення обряду, така свічка повинна бути пов'язана з зеленою стрічкою, запалити і розкласти монети навколо неї. Я в оточенні зелених полум'я, оточених магією грошей, я багата, я скоро буду багатим.

до

Далі потрібно викопати трохи зеленого воску на монетах і приховати їх в відокремлене місце від приправи очі. Езотерикам вважають, що цей обряд зробить грошовий потік в будинок річкою. Якщо ви використовуєте 3 або 6 свічки одночасно.

Якщо ви перебуваєте в фінансових проблемах, спробуйте зібрати гроші в будинку з іншої конспірації. Для цього скатерти монети по всій квартирі і дати їм лежати точно на добу. Тоді переконайтеся, що у вас є новий (це важливо). І скажімо в той же час: "Я дрочить гроші - Я вітаю багатство, буду багатим і всім золотом."

На наступні 3 дні гроші повинні зберігатися в лівому куті приміщення, де ви зазвичай зберігаєте всі заощадження готівки. Якщо ви тримаєте гроші в банку, то орієнтуйтеся на дорогоцінні речі в будинку. Як золоті ювелірні вироби.

Коли 3 дні проходять, поставте всі зміни в банку і закрийте її запеченою кришкою. Закопувати або просто зберігати в квартирі. Але за жодних обставин не варто відкриватися. Якщо ви розірєте баночку, ви можете бути в фінансові проблеми. Будьте обережні!

Якщо ви зацікавлені в темі грошей, радимо дізнатися, які ознаки пов'язані з ними. Зберігати вуха відкритими, коли мова йде про фінанси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!