Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Я хотів би подумати, що бутерброди Новорічний стіл виглядає нудно. У цій страві немає гнізда. Це салат! Ви можете зробити їх порціями, а у вигляді деяких тварин. Як кролик. Але майстер Ольга Матвій переконана мене, що звичайні канапи гідні уваги. Сьогодні Я поділаю 4 варіанти святкової закуски від відомих продуктів харчування блогера.

Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Сендвічі вечері Ольга Мавей придумав, як зробити справжній асортимент закусок всього 4 штук тостерного хліба. Мені сподобалося, що хости мають вибір: хліб можна сушити в сковороді або в духовці, або скористатися тостером. Але в цьому рецепті ми збираємось зробити міні-зелені з неї. Як точно читати далі в статті.

Інгредієнти для бутербродів
  • 4 штук тостерного хліба
  • 2 яйця
  • 30г вершкове масло
  • 60 мл молока
  • сіль і чорний перець за смаком

Як зробити закуски сендвічами з лососем і сиром бри По-перше, я покажу вам, як зробити основу для сендвічів. А потім я буду призначати всі 4 варіанти закусок, в яких буде використовуватися ця основа. Ви можете вибрати кілька з них або навіть одного. Просто збільшити кількість інгредієнтів, крім продуктів з першої групи, які я прописав вище.

Інгредієнти для перших закусок
  • 1 невеликий шматочок лосося
  • 1 ст.л. вершкового сиру
  • 4 штуки оливок
  • 0,5 ч.л. італійської трави
  • зелена

Інгредієнти для другого перекусу
  • 70г сир бри
  • 4 шт вишня
  • 4 штуки винограду без насіння
  • 1 лист салат

Підготовка
  1. Прийміть основу готовим першим. Виріжте тостерський хліб на 4 шматки, щоб зробити 4 дрібними шматочками. Збийте яйця сіллю і чорним перцем. Потім додайте молоко і перемішайте її знову. Вологий в яєчній суміші хліб і обсмажити його до золотистості в маслі. Потім переконайтеся, щоб захолодити хліб. І з решти яєчної суміші роблять тонкий омлет.
  2. Для Вашого першого перекусу натерти зелену цибулю, перемішати з вершковим сиром і італійськими травами. Розкласти суміш на 4 дрібних шматочків хліба. Покладіть шматочок лосося зверху. Помістіть одну оливкову на рибу і прикрасить канапа з зеленою цибулею або іншими зеленню за смаком. Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Веб-сайт

3. Для другого перекусу нарізати сир на 4 смужки. До того ж з салатним листом. Покласти шматочок салату на хліб. Потім з зубочисткою закріпіть невелику вишневий помідор на хліб в смужку сиру. І на вершині зубочистки пробивають один виноград, як показано на фото. Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Веб-сайт

Сендвічі Diner з беконом і плавленим сиром Інгредієнти для третьої закуски
  • 1 огірок
  • 4 скибочки бекону або ковбаси
  • 1 лист салату
  • омлет

Інгредієнти на четверту закуску
  • 40г плавлений сир
  • 0,5 шт вареного яйця
  • 0,5 шт. окропу
  • 4 шт спрат
  • 1 огірок
  • зелена

Підготовка
  1. Для третьої закуски ми будемо використовувати омлет, який був виготовлений під час приготування хлібної бази для сендвічів. Виріжте її на 4 частини і викладіть її на кожну обсмажену, складивши її акордоном. Заблокувати його в центрі з зубцем.
  2. Потім порізати салатний лист на 4 частини і нарізати шматок на канапі. Зріжте огірок в раунди і робіть стежки на кілька штук. А потім робимо те ж з беконом або ковбасою за смаком. Ольга Мавей використовується як для. Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Веб-сайт
  3. Для четвертої закуски розтоплений сир, варена морква і яйце натрієва на дрібній тертці і перемішати. Додайте сіль і чорний перець за смаком. Потім поширюємо його на залишених злаках.
  4. Подрібнити зелену цибулю і нарізати на ідентичні огіркові шматочки. Покладіть одну частину хліба в середині кожного шматка хліба. Далі з одного боку робимо зелену цибулю, а на інший - огірок. Цього року новорічний стіл буде надзвичайно скромним, але без сендвічів не обійтися.

Веб-сайт

Як ви можете побачити, закуски сендвічі легко зробити. І виглядає він дуже вишукано і святково. Ми дякуємо Ольга Матвій за чудовий рецепт і бажаю нашим прекрасним господиням легко готувати і смачні страви на Новий рік. З оголошенням!