Екзотичний «Снігоман в тропічному торті», який принесе участь у літніх зимових святах

Цього року я хотів приготувати щось незвичайне для свят. Я шукав довго і знайшов рецепт смачного бісквітного торта. Поєднання ніжних тістечок і вершків зачаровує мене. Я не думаю, що ви можете залишитися байдужими. Всі інгредієнти чудово поєднуються і створюють екстраваганцу смаку.

729894

Відео "Сайт" Вона ділиться цим дивовижним рецептом Сніговика в торті Тропікса.

Рецепт смачного бісквітного торта Бісквітні торти
  • 8 яєчних жовтків
  • 2 яйця
  • 0,5 ст. цукру
  • 0,5 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. розпушувача

Македонське печиво
  • 8 яєчних білків
  • 1 ст. цукру
  • 0,5 ст.л. борошна
  • 0,5 ст.л. мапи
  • 1 ч.л. розпушувача

Вершкові інгредієнти
  • 500 мл води
  • 2 пачки лимонного желе
  • 500 мл вершки 30% жиру
  • 5 ст.л. цукрового піску
  • 1 ст. персиків або манго

Підготовка
  1. Починаємо робити бісквіти. Для цього спочатку видаліть яйця з холодильника, їх необхідно при кімнатній температурі. Яйця і два яйця з цукром. Вона повинна бути пишною легкою масою. Просійте борошно, перемішайте з розпушувачем і поступово додайте в яєчну масу. Ретельно замісити лопаткою. Після тіста перенести в форму і випікати бісквіт при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.

2. Потім робимо маковий бісквіт. Для цього збийте кальмари до стійкий піни. Додайте ложку цукру, продовжуючи збивати. Змішайте борошно з сухим маком і розпушувачем. Додайте до білків і акуратно перемішайте. Поставте в форму і відправте в духовку 15 хвилин. р.

3. Після цього бісквіти повинні бути охолоджені до кімнатної температури. Наріжте звичайний бісквіт на два тонкі коржі.

4. Крем виготовлений тільки при готовності торта. Оскільки він замерзає дуже швидко. У спекотній воді розвести желе, залиште його на охолодження. Добре охолоджений крем з цукровою пудрою до пишності. Тепер знижуйте швидкість змішувача і з тонкою стручкою додайте охолоджений желе до крему. Поміряти його на однорідність. Наприкінці додайте скибочки і перемішайте. Ви можете взяти свіжі, але консервовані.

5. Тепер ми упаковуємо торт. Краще це зробити у вигляді з високими сторонами, тому що крем досить рідко. По-перше, звичайний бісквіт, зверху покласти половину крему. Потім маковий торт, потім друга половина крему. Зверху накриваємо другу половину бісквіту. Додайте торт до холодильника не менше 8 годин. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Ось рецепт смачного бісквітного торта. Хоча це виглядає трохи неприємно в кулінарії, але насправді це не так складно. Чудовий десерт для святкового столу! Поєднання вершкового і фруктового смаку робить свою роботу. Ми будемо раді!

Що ви будете готувати на свята?