20
Екзотичний «Снігоман в тропічному торті», який принесе участь у літніх зимових святах
Цього року я хотів приготувати щось незвичайне для свят. Я шукав довго і знайшов рецепт смачного бісквітного торта. Поєднання ніжних тістечок і вершків зачаровує мене. Я не думаю, що ви можете залишитися байдужими. Всі інгредієнти чудово поєднуються і створюють екстраваганцу смаку.
729894
Відео "Сайт" Вона ділиться цим дивовижним рецептом Сніговика в торті Тропікса.
Рецепт смачного бісквітного торта Бісквітні торти
Македонське печиво
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Ось рецепт смачного бісквітного торта. Хоча це виглядає трохи неприємно в кулінарії, але насправді це не так складно. Чудовий десерт для святкового столу! Поєднання вершкового і фруктового смаку робить свою роботу. Ми будемо раді!
Що ви будете готувати на свята?
729894
Відео "Сайт" Вона ділиться цим дивовижним рецептом Сніговика в торті Тропікса.
Рецепт смачного бісквітного торта Бісквітні торти
- 8 яєчних жовтків
- 2 яйця
- 0,5 ст. цукру
- 0,5 ст.л. борошна
- 1 ч.л. розпушувача
Македонське печиво
- 8 яєчних білків
- 1 ст. цукру
- 0,5 ст.л. борошна
- 0,5 ст.л. мапи
- 1 ч.л. розпушувача
Вершкові інгредієнти
- 500 мл води
- 2 пачки лимонного желе
- 500 мл вершки 30% жиру
- 5 ст.л. цукрового піску
- 1 ст. персиків або манго
Підготовка
- Починаємо робити бісквіти. Для цього спочатку видаліть яйця з холодильника, їх необхідно при кімнатній температурі. Яйця і два яйця з цукром. Вона повинна бути пишною легкою масою. Просійте борошно, перемішайте з розпушувачем і поступово додайте в яєчну масу. Ретельно замісити лопаткою. Після тіста перенести в форму і випікати бісквіт при температурі 180 градусів приблизно 15 хвилин.
- Потім робимо маковий бісквіт. Для цього збийте кальмари до стійкий піни. Додайте ложку цукру, продовжуючи збивати. Змішайте борошно з сухим маком і розпушувачем. Додайте до білків і акуратно перемішайте. Поставте в форму і відправте в духовку 15 хвилин. р.
- Після цього бісквіти повинні бути охолоджені до кімнатної температури. Наріжте звичайний бісквіт на два тонкі коржі.
- Крем виготовлений тільки при готовності торта. Оскільки він замерзає дуже швидко. У спекотній воді розвести желе, залиште його на охолодження. Добре охолоджений крем з цукровою пудрою до пишності. Тепер знижуйте швидкість змішувача і з тонкою стручкою додайте охолоджений желе до крему. Поміряти його на однорідність. Наприкінці додайте скибочки і перемішайте. Ви можете взяти свіжі, але консервовані.
- Тепер ми упаковуємо торт. Краще це зробити у вигляді з високими сторонами, тому що крем досить рідко. По-перше, звичайний бісквіт, зверху покласти половину крему. Потім маковий торт, потім друга половина крему. Зверху накриваємо другу половину бісквіту. Додайте торт до холодильника не менше 8 годин. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
Ось рецепт смачного бісквітного торта. Хоча це виглядає трохи неприємно в кулінарії, але насправді це не так складно. Чудовий десерт для святкового столу! Поєднання вершкового і фруктового смаку робить свою роботу. Ми будемо раді!
Що ви будете готувати на свята?
Поради власникам мультикокерів: молоко не запускається, холодний - 100 разів тастер
Розуміння завдань з трюком, щоб перевірити, як різке бачення