Я отримав виклик від 25-річного вихованця, який сказав мені, що чоловік працював після неї.

Що може бути більш складним у відносинах, ніж маніпулятор? Він відсмоктує всі соки з жінки, роблячи її думаю, що вона сама по собі в усіх неприємностях. І в потрібний момент ви не забудете натиснути на життєздатність і нагадувати, як добре все було раніше. Марина знає, що це таке. Але вчасно визначити, що кохана просто маніпулює її почуттями, вона не могла.

8264977

Що завершило історію нещастяної одної матері, читайте далі в статті.

Я зустрів Сергія в дуже складному часі. У своїх руках, відсутність будь-яких фінансових подушок і розмитого майбутнього – що було тоді. Сергій став диханням свіжого повітря для мене.

На першому він зробив все для мене: красиво приурочився, граючи з дітьми, дарував подарунки. Але коли я почав говорити про наше майбутнє разом, він попередив, що не знаю, що я розмовлявся. Він відмовився жити разом. У нас є дорослі і всі мають власну квартиру. Я не говорю про шлюб.

Я отримав виклик від 25-річного вихованця, який сказав мені, що чоловік працював після неї.

Роки пройшли, але ситуація не змінилася. У такому зв'язку ми проживали протягом декількох років, до одного дня виявилося, що Серіж захотівся в'язниці для хабара. Проходив управлінське становище в одному державному підприємстві. Він завжди мав гроші. Плюс квартири і автомобіля.

Я ніколи не думав про те, що він отримав їх. Але коли виявилося, що Сергій був стикався з арештом, я не думав відмовитися від нього. В той же час я дізнався, що мій коханий, евакуй свій юрист, молода дівчина. Вона насправді називається мені і сказав мені все.

3610Р. 4200Р.

Вона сказала, що вона втомилася від наполягання Сергія. Побачити мене, щоб приїхати до своїх почуттів. Вона почала говорити про її минуле. Вимкнено дитячий будинок. Що я можу зробити? Сергій сказав, що він був стеблуванням свого власного доброго. Вони кажуть, що вона точно допоможе вирішити все в суді. Звинувати мене, що не було нічого. Але я пішов з нею соцмереж і побачив, що вона завжди мала деякі нові подарунки, величезні букети квітів.

Як результат, Сергій дійсно залишився вільним, і через кілька місяців я дізнався, що він ламав з цією дівчиною. Як Сергій апологізований, практично на колінах перед мене кинувся. І Я, наївний фольг, загрожувати його. Я знав, що я не міг жити без нього. Я думав, що це не так.

І Сергій додав палива в вогонь. Він сказав, що я не прослужила довго без нього, кажуть, що у мене є діти, робота не найкраща. Але з ним можна почувати себе безпечно. Я не розумію, що мій чоловік був маніпулятором.

Неважливо, що історія повторилася самому. Він дійсно в цю жінку. Я дізнався, що він знову відвідав її. У той час я не на всіх до Сергія. Війна почала і думають про те, як захистити дітей. У невеликому селищі біля кордону пропонується друг, який пропонував переїхати до Німеччини. Я сказав так.

Сергій писав проголос. Після того, як ми залишили. Я отримав мій маленький кальмар знову про любити мене і дітей. Що не можна жити без нас, зробив помилку і впав на гарний зовнішній вигляд. Але тепер він хоче оселитися, почати сім'ю.

Я отримав виклик від 25-річного вихованця, який сказав мені, що чоловік працював після неї. р.

Я шукаю свою любов. Починаємо текстування, викликаючи відеопосилання. Я провів багато років з цим чоловіком, я пропустив його так багато! Незабаром Сергій почав вимагати, щоб я повернувся. Так, це важко для нього без мене.

Моя думка не переконувала його. Я живу в прикордонній зоні. Небезпечний бути там з дітьми, тому що немає впевненості в майбутньому. Я не можу знайти роботу прямо зараз. Я в Німеччині та дітлах, які його люблять.

Але Сергій вважає, що я шукаю багату кохану. Почати мене за всі свої неприємності. Якщо це не для мене і моїх дітей, він не бажав, що хабар і не буде судитися. Тексти пісень, а це означає: І там не буде! Так само деякі види сюр.

Людина-маніпулятор - гранат в сім'ї, а потім Сергій припинив спілкування. Я просто впав через землю. Дозвольте мені піти на цю сторінку. Тексти пісень, а це означає: І я бачу, що це все золото і квіти знову. Я промалював через фотографії і знайшов, де Сергій затискає її. Чому я був так приступним? Цього разу я кладаю жирну точку у відносинах з цим спонгрелом!

Як зрозуміти, що у відносинах є жіночий потерпілий і чоловічий маніпулятор? Він буде постійно лежати, покласти тиск на життєдіяльність і слабкість, а іноді навіть blackmail. І вона продовжить вірити, що він усвідомив все і скоригував себе, не зможе уявити життя без нього.

Ці історії, як правило, закінчуються погано. Дуже дякую, Марина нарешті зняла свої рожеві окуляри. Хочу вірити, що Сергій ще не з'явиться в житті. Але щось говорить про те, що вона все ще має багато, щоб пройти. Що ви думаєте?