15
Замовити швидкий кролик, я готуємо салат «Морковкін» з казковим дизайном
Для замісу хрящий кролик, покровитель 2023, я готую цю курку в потрійному розмірі. морква-летй Його казковий дизайн і яскравий смак неодмінно здивує як вдома, так і гостям. Склад салату простий і збалансований, який додає ще одну перевагу цій страві.
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти салатй Для незабутньої зустрічі 2023!
Курячий салат з морквою Склад
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, що не годувати не настоянку води напередодні Нового року. Щоб порадувати чарівний кролик, забути про пальто. М'ясо заборонено, інакше це буде катастрофою!
Цей курячий салат з морквою обов'язково прикрасить ваш обідній стілй Я впевнений Чорний Кролик води, символ 2023 року, буде любити вашу новорічну вечерю. Бажаю вам, що прийдешній рік принесе процвітання, любов і радість вашому дому!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти салатй Для незабутньої зустрічі 2023!
Курячий салат з морквою Склад
- 1 куряче філе
- 2 варені яйця
- 1 цибулина
- 2 морква
- 3-4 гілки петрушки
- 3 маслини
- 2-3 ст. майонезу
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- До готовності до готовності посолити куряче дріжджі. Наріжте готове і злегка охолоджене м'ясо. На красиву страву викласти куряче філе першим шаром. Посипати і смак, зробити майонезну сітку.
- Очистити цибулю і відрізати їх дрібно. Маринувати цибулю в окропі заздалегідь з додаванням цукру і солі. Покладіть мариновану цибулю на куряче філе другим шаром. Застосувати майонезну сітку знову. р.
- Також заварюють міцні яйця заздалегідь. Готові охолоджені яйця натрієва на дрібній тертці.
- Покрийте салат третій шар яєць. І знову, тонка майонезна сітка.
- На невеликій тертці обмочуємо варену моркву, викласти її з останнього шару, ретельно покривають верхи і сторони салату. Нарізаємо оливки тонко і викладаємо їх в випадкових місцях салату, щоб вона стала більш схожою морквою.
- Прикрасити салат Зелений кріп або петрушка для більш чіткого зображення. Подаруйте салат в холодильник на пару годин, а потім поставте його до столу. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, що не годувати не настоянку води напередодні Нового року. Щоб порадувати чарівний кролик, забути про пальто. М'ясо заборонено, інакше це буде катастрофою!
Цей курячий салат з морквою обов'язково прикрасить ваш обідній стілй Я впевнений Чорний Кролик води, символ 2023 року, буде любити вашу новорічну вечерю. Бажаю вам, що прийдешній рік принесе процвітання, любов і радість вашому дому!
Так, якщо ви підбираєте ці речі на вулиці, не доводите їх в будинок, я снижню.
Тест на виявлення магічної сили: просто оберіть дию