Коли лазність обертається на духовці, випікає піца в каструлі, сім'я втечу миттєво.

Овен? Ні, я не люблю миття. Цей торт в каструлі вже підготовлений, а в 15, добре, максимум 20 хвилин. Рецепт був знайдений від гостинної Ольги Матвії, за яку вона дуже вдячна. Ми з радістю запропонуємо Ваше життя. соковита піцай

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як зробити хорошу курку. млинцій Соковиті тістечка, ніж куплена піца!

Р

Пиріг в каструлі Інгредієнти
  • 200 г курячого філе
  • 1 яйце
  • 100мл кефір
  • 1 цибулина
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 75г борошна
  • 100г сир
  • 1 зуб. Кошик
  • сіль, перець за смаком
  • щіпка
  • сковорода 20 см.

Підготовка
  1. Можна взяти будь-яке м'ясо і навіть м'ясо. Але Ольга Матвій рекомендує курку. І краще взяти рубане м'ясо. Зріжте цибулю дрібно, додайте її до м'яса. Посипати, перець і додати провансальні трави. Додайте нарізаний часник в ньому. Наріжте трохи більше ніжом і перемішайте його. Надішліть суміш на сковороду.

2. Посмажити м'ясо до половини готовності (для зміни кольору).

3. Для Тестування У зручному контейнері змішайте яйце з щіпкою солі, перцю та італійської трави. Залийте кефір будь-якого жиру. Посипати борошно з розпушувачем. Проведіть все для однорідності.

4. Залийте на напівфабрикатному тісті, накрийте все кришкою і варіть 20 хвилин. І перші 15 хвилин чохла не можна піднімати.

5. З тарілкою ввімкніть торт вниз. Покладіть її в сковороду і посипте сиром. Приготувати ще 3 хвилини для сиру добре розтопити. Зверху готового торта можна прикрасити зеленню.

6. Це, курячий млин Я готовий в каструлі. Бодибилдерши!

Знайомтеся з рецептом цього торта, подивіться відео з кулінарного каналу Ольги Matvey. Вона має багато перевірених рецептів, які приходять з чубчиком!

про:blank

Я також хочу дізнатися, як зробити закриту піцу кальцоне. Маленька сестра класичної італійської піци для пікніки або на відкритому повітрі обід!

П'яний. піч-панель Приготування дуже швидко, особливо якщо використовувати курку в якості начинки. Торт не дуже великий, але досить начинка. Я люблю аромат і ніжність тесту.

Нарізаний м'ясо виходить дуже соковитим. Також можна зробити овочевий торт з грибами на одному принципі. Або солодкий з яблуками і корицею. Спробуйте, експериментуйте і варіть насолоду собі і вашій родині!