Зустріти сусіда, який скаржав, щоб запозичувати гроші від чоловіка на зимові черевики, все ще в шоку

Кожен в сім'ї має свої правила. А іноді, коли ми бачимо, як працюють інші сім'ї, дивуємо нас. Це те, що сталося в героїні нашої історії. Коли вона дізналася, як жив її сусід, вона була трохи шокована. Зібрано свій бюджет.

670465

Редакція "Сайт" Вона розповідає історію цієї жінки і її сусіда. Також ми пропонуємо розглянути, які жінки грамотно влаштували сімейний бюджет.

Вчора в магазині я зустрівся з сусідом. Вона була проведена скромною сумкою крупи і була свого роду Ми пішли додому разом. Що сталося. Вона сказала мені про її проблеми.

Я скаржав, що не було грошей цього місяця. Галина вирушила до свого сина на День народження, витрачала майже всі гроші, які вона мала на подарунок. І ще два тижні до оплати. Вона також сказала, що вона запозичила гроші від чоловіка, щоб купити зимові черевики. Так наступний місяць буде щільно за гроші.

4695475

Чому варто запозичати гроші з мого чоловіка? Я не знаю, як запозичити гроші від мого чоловіка. Ви живете під тим самим дахом, розбити все навпіл. Я дивився, що сталося, коли діти живуть з ними. Вона сказала, що вони дають рівних грошей на крупи, постійні платежі і раніше однакові для дітей.

Тільки зараз виявилося, що зарплата чоловіка Галі в два рази більше, ніж її. Таким чином, вони дають рівні суми до загального бюджету, але жінка має меншу суму за її витрати. Galina коментує, що вона відмінно підходить для всіх. Чоловік, при необхідності, позбавляє грошей і не вимагає оплати відразу. Але вона завжди намагається повернутися з наступною зарплатою, оскільки вона не може дати більше.

Вона сказала мені все це, поки ми збираємось додому. Я вирішив не співати з моїми коментарями, але ми не дуже близькі друзі. Я не хочу йти в сім'ю. Але я ще не можу дізнатися, як запозичити гроші від мого чоловіка. Чи не поширена в сім'ї, щоб поділитися все, щоб підтримувати один одного? Це дивний. Або зробити інші, як це?

Думка редакторів героїні нашої історії вперше стикається з тим, що в інших сім'ях все розташоване по-різному. Багато людей мають окремі бюджети в сім'ї. Якщо кожен в сім'ї комфортний, чому б не? Інколи це корисно виглядати в світі більш широко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чи є це OK мати окремий бюджет? Як все в сім'ї?