Вся сім'я озвучила Світлана в маррі Ігор, але не знаю одну важливу деталь.

Люблю чоловіка з дитиною в нашому суспільстві, мало хто вважає успішною жінкою. Важко знайти партнера Це те, що героїні нашої історії зіткнулися. І навіть коли вона знайшла гідну людину, ще одна неприємна нагота.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона ділить свою історію з вами і просить вас мудрими порадами.

Я думаю, що багато жінок знають свою історію. Але можливо, хто знає, що я повинен зробити. Але все в порядку. Я 36. Я ніколи не був одружений, але я маю п'ятирічний син. Як це? Це просто історія. Я був в серйозних відносинах, все було добре, але потім я отримав вагітну. Виявилося, що тільки я потрібла дитину. Мій вік був хороший, тому я вирішив дати народження.

Після того, як мій син і я Єдиний. Я подарував йому всю свою увагу. Я не збираюсь про те, що він був окремо. Я влаштував наше життя. У мене є невелика квартира, яку допомогло мені. Моя сина йде на сад, який майже на нашому дворі. І мій офіс 5 хвилин від будинку. Я добре і я добре. Я думав, що завжди буде справа.

Але коли я збираюся працювати, змінилися речі. Ось де я зустрівся з Ігорем. Він є неймовірним чоловіком: дуже турботливий, судом і розумінням. З ним я відчув, як я можу бути коханим. Я зрозумів, як поганий він був без найближчого друга. На місяць тому Ігор влаштував романтичну дату для нас і запропонував мені. Але я ще не відповів йому.

Моя кохана людина, я поділився цими новинами з родиною. Кожен говорить, що я повинен погоджуватися і навіть не думати. Після того, як Ігор - красива людина, яка готова до змащування жінки з дитиною. Де ще можна знайти? І це не далеко від правди. Моя мама і сестра не знають всю правду.

2006–2017 ООО «Нова пошта»

Коли наші стосунки розвивалися в щось серйозне, Ігор сказав мені одну річ, яка насначить мене. Він сказав мені чесно, що він ніколи не любив сина, як свого сина. Він хоче мати дітей разом. І це те, що я хотів. Я люблю сина і хочу, щоб краще для нього. Тоді, з якоїсь причини я вирішив, що все буде краще за час. Але як і раніше, Ігор не продемонстрував інтерес до мого ведмедя. Хоча я не можу бути божевільним в Ігорі, бо він був чесним з мене з самого початку.

Зараз ця ситуація турбує мене ще більше. Після весілля Ігор і я починаю жити разом. Як лікувати Misha? Як миша відчуваємо, якщо його stepfather є байдужим до нього? Що відбудеться, коли у нас є більше дітей?

І кожен день, всі ці питання більше і більше турбує мене. З одного боку, ви не хочете, щоб дитина почувалася позбавлена. З іншого боку, малоймовірно, що я коли-небудь познайомлю чоловіка, який погоджується з маррію жінку з дитиною. Що робити?

Редакційна думка Жінка потрапила в складну ситуацію. Я консультую її для завершення цього зв'язку. Він завжди буде сумним і сумним для сина. Ми не думаємо, що це варто. Крім того, Світлана ще молода жінка і обов'язково знайде гідного чоловіка. Що ви думаєте про це?