Кекс з ягодами для грубих господинь, які цінують швидкі і прості рецепти

«Такий пухнаст з ягодами прикрасить будь-яку чайну вечірку, навіть на найсмачнішому і холодному будні, період!» - сказав чоловік, плетемо другу частину цього. ароматй Я люблю те, що він займає мінімум часу, щоб приготувати, тісто проводиться буквально 15 хвилин: все змішують і готові. Тільки раджу варити ще раз в 2 рази більше, так як кекс з'їсти дуже швидко.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як млинці з ягодами поспішають. Рецепт добре збалансований!

3610Р. 4200Р.

Торт з ягодами Склад
  • КСНУМКСг кефір
  • 2 яйця
  • 8г розпушувач
  • 70г цукру
  • 40г рослинне масло
  • 175г борошна
  • 100г ягід
  • 0,5 ч.л. ванільного цукру
  • 1 ч.л. крохмаль
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 120 г цукрового порошку
  • 2 ч.л. води
  • щіпка

Підготовка
  1. У глибокій мисці змішайте яйця з щіпкою солі, цукру і ванільного цукру. Кисть все з вінком, щоб цукор починає розчинятися.

2. Залийте рослинне масло і кефір. Смик ще раз.

3. Вилити борошно і розпушувач в тісто. До однорідності.

4. Додайте ягоди (кращий лінгонбар або журавлину). Ви можете взяти свіжі або заморожені. Заморожені попередньо заморожені не потрібно. Перемішайте ягоди крохмалем і додайте до тесту. Залийте тісто в пергаментно-паперову форму. Він може бути як прямокутною формою для кекса, так і для порційних кексів. Випікайте на 180 градусів за 45 хвилин до готовності.

5. Для глазур Змішайте цукрову пудру з лимонним соком і водою. Консистенція глазуру регулюється кількістю води. Залийте глазур на злегка охолоджений стаканчик.

6. Прикрашаємо кекс з ягодами або горіхами і подаємо його до столу. Бодибилдерши!

Також я пропоную вам дізнатися, як зробити тришаровий стаканчик «Три смаки». Мій чоловік любить частину, де мак, діти шоколадні та кокосові!

Я зроблю млинці, кекси, пиріжки, міні-кекси з цього тесту. Тест універсальний і дуже крутий! Сама чашка ніжна. сукулентй Дуже рекомендую!

Як вам подобається кекс з ягодами? Ви гона варити?