24
Швидкий морквяний торт Ольга Shobutinskaya, перемішати все, і готовий
Написати морквяний пиріг, в духовці запечена, навчалася з Ольги Шобутинської. Бакінг виходить дивно ніжним і соковитим, всі господарі чекають на цей торт, як манна з небес. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. морква-мейкй Вам не потрібно змішувача, ви змішуєте все, і ви зробили!
Рецепт моркви пирога в духовці Інгредієнти для тіста
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Для ознайомлення з цим рецептом детально див. відео з кулінарного каналу Ольги Shobutinskaya. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все працює в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити морквяний бісквіт з шоколадною глазур'ю. Підходить для тих, хто мало часу, і потрібно швидко, ефектно і, головне, смачно!
Торт виходить соковитим, ніжним, ароматним і швидким в кулінарії. Морква практично не відчувається, але додає її гніздо. Замість горіхів можна спробувати зробити такий торт з лісовими горіхами. Чай і кава є відмінним варіантом!
І ви робите. Популярні Морквяний торт, який легко приготувати в духовці або мультиварці?
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. морква-мейкй Вам не потрібно змішувача, ви змішуєте все, і ви зробили!
Рецепт моркви пирога в духовці Інгредієнти для тіста
- 1 ст.л. мінеральної води
- 4 яйця
- 1 ч.л. розпушувача
- 1 ч.л. соди
- 250 мл рослинної олії
- 260г борошна
- 300г тертий морква
- 1 ч.л. кориці
- 1 ванільний цукор
- 250г коричневого цукру
- 100г горіхів
Вершкові інгредієнти
- 150г сир
- 100 г цукрового порошку
Підготовка
- У глибокій мисці заливають цукор, ванільний цукор і рослинне масло. Дивитися все з вінком.
- Додайте яйця одночасно. Дивитися з вінком або силіконовою лопаткою (можна навіть мати столову ложку). Змішувач не буде. р.
- У окремому контейнері змішати борошно, соди, розпушувач і корицю. Уважно додайте сухі інгредієнти до рідини. Стирайте вінок.
- Змийте моркву, поріжте горіхи ножем. Додайте моркву (не вичавити сік) і горіхи до тесту, перемішайте. 206492 Р
- Залийте тісто в пергаментно-паперову форму. Випікайте на 180 градусів за 35 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Для кремовий Змішайте сир з цукровою пудрою. Покладіть отриманий крем на охолоджений торт. Бодибилдерши!
Для ознайомлення з цим рецептом детально див. відео з кулінарного каналу Ольги Shobutinskaya. Ольга, дякую за чудові рецепти. Все працює в перший раз і без зайвих зусиль!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити морквяний бісквіт з шоколадною глазур'ю. Підходить для тих, хто мало часу, і потрібно швидко, ефектно і, головне, смачно!
Торт виходить соковитим, ніжним, ароматним і швидким в кулінарії. Морква практично не відчувається, але додає її гніздо. Замість горіхів можна спробувати зробити такий торт з лісовими горіхами. Чай і кава є відмінним варіантом!
І ви робите. Популярні Морквяний торт, який легко приготувати в духовці або мультиварці?
Я дізнався, що моя мама отримала кредити і тепер я до моєї вуха в боргі, Я запитую допомогу від мого чоловіка.
Коли душа занурюється, беремо торт «Червоні маки», соковитий і смачний.