20
Щорічно на Різдво Я варила польське борщу з пельменями, розкриває секрети приготування.
Право. борщ - це борщ з пельменями. З кожним роком на Різдво я заварю це за рецептом моєї матері. Вона святкує Різдво 25 грудня і її матір-в-право 7 січня Я варив борщ 2 рази!
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися різдвяним рецептом полірування з пельменями. Кращий рецепт свята 2023!
The Right Red Borsh Інгредієнти
Підготовка
Я також пропоную дізнатися, як приготувати борщ без м'яса з чорносливом за рецептурою Євгена Клопотенко. Про нас
Борщхт з вушками, він. марка Це дуже популярна польська перша страва, але за її смак і корисні якості вона кохана в багатьох країнах Європи. Деякі варити його в день, додавши оцет для кислоти, але я люблю цей простий і швидкий рецепт. Відпочивали, що нам потрібно. Символ 2023, Кролик, безумовно, затвердить такий суп!
Що означає «право-червоний борщ», за яким рецептом ви готуєте?
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися різдвяним рецептом полірування з пельменями. Кращий рецепт свята 2023!
The Right Red Borsh Інгредієнти
- 1 буряк
- 1 морква
- 5 картопля
- 1 цибулина
- 15 пельменів
- 50мл рослинної олії
- 2.5 л води
- 150г капуста
- 1,5 ст. томатного соусу
- смачний
Підготовка
- Морква і буряк зрізають соломкою або трьома на великому тертці. Вирізати цибулю невеликими кубиками, а картопля краще з скибочками, але також можна кубиками (як знайомий кожному). Наріжте капусту тонкою соломкою.
- Залити воду в каструлю і додати картоплю, покласти на вогонь варити.
- У сковороді з рослинною олією обсмажте цибулю до золотистого. Потім додайте моркву і буряк. Зменшити вогонь і тушки під кришкою, періодично помішуючи.
- Поки суміш викопується, досить додати капусту до кипіння води з картоплею, а також зменшити вогонь. Додати томатну пасту до обсмаження. Стир і тушки ще 3-4 хвилини. Відправте обсмаження на каструлю і варіть ще 5-7 хвилин.
- І тепер це час для пельменів. Запустити їх в борщ, додати спеції за смаком і кип'ятити борщ до готовності.
- Поставте борщ на плити, подайте до столу. сметанай Бодибилдерши!
Я також пропоную дізнатися, як приготувати борщ без м'яса з чорносливом за рецептурою Євгена Клопотенко. Про нас
Борщхт з вушками, він. марка Це дуже популярна польська перша страва, але за її смак і корисні якості вона кохана в багатьох країнах Європи. Деякі варити його в день, додавши оцет для кислоти, але я люблю цей простий і швидкий рецепт. Відпочивали, що нам потрібно. Символ 2023, Кролик, безумовно, затвердить такий суп!
Що означає «право-червоний борщ», за яким рецептом ви готуєте?
Ейнштейн хоче дізнатися, як ви робите з математикою, не скажете ні до Альберта.
Я дізнався, що моя мама отримала кредити і тепер я до моєї вуха в боргі, Я запитую допомогу від мого чоловіка.