16
Пробував Херсон борщ з гальками, я не варююсь по-різному, найдовший варіант
Я люблю ложку в борщу! Сьогодні Я пропоную вам ознайомитися з тонкощі приготування борщу в Херсоні. У Херсоні господиня варять неймовірно поживні речовини борщй Вдоволяє голод протягом тривалого часу, надає міцності, прогріває на сірому і задньому добу, надихає нові досягнення. Я використовував, щоб не варити борщ, але за останні 7 місяців, деякі сили витягують мене в піч. Ще один день я спробував Херсон версію моєї улюбленої страви, вражений! Ви, шановний читач, не пошкодуєте його.
Борщхт з гальками Інгредієнти
Підготовка
Коли пишні гальки починають плавати на рубцевій поверхні борщу, швидко знімати каструлю з плити. Додайте дрібно нарізати часникову голову, мелений перець, сухий кріп, лавровий лист. Додайте борщ за 30 хвилин. Подається зі сметаною або майонезом, який любить його? Смачного!
Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що гальки це те, що. борщДуша, яка співає? травень. Або можливо, секретний інгредієнт є любов'ю господині. Любов для рідних місць, для сусідів і близьких людей. Любов для свободи, поваги інших, доброї волі і оптимізму. Зима буде літати як день, якщо ви варите борщ часто. Його потепління допоможе вам закінчити холод, комфорт і живлення Ваших предків.
Раніше ми сказали, чому працьовиті галицькі господині не заливають оцтом в борщ. Спробуйте рецепт, рекомендую. Доброго дня!
Борщхт з гальками Інгредієнти
- 400 г м'яса індички з кісткою (можна взяти суп курячий набір)
- 2.5 л води
- 5 велика картопля
- 300г біла капуста
- 2 буряка
- 3 ст.л. рослинної олії
- 1 цибулина
- 2 ст.л. томатної пасти
- 1 ч.л. солі
- 1 ст.л. борошна
- 1 яйце
- 0,1 ч.л. мелений чорний перець
- 1 ч.л.
- 1 голова часнику
- 1 лавровий лист
Підготовка
- Як ви знаєте, найсерйозніший борщ вариться на м'ясному бульйоні. М'ясо кипіння з кісткою в слабосоленій воді близько 1 год.
- Кожна варта оцінить борщ! Візьміть м'ясо з бульйону, відокремте його від кістки. Відвар чистий, нехай буде прозорим.
- Очищена картопля нарізають кубиками і ставлять в бульйон. Залиште його провину на маленькому вогні.
Р - Очистити буряк і натрієвий на середній тертці. Посмажити улюблену супермодель рослинного масла. Коли буряки стають м'якими і коричневими, сміливо відправляти його до кипіння бульйону.
- Зріжте цибулю дрібно, дрібно. Обсмажуємо її в рослинній олії. Коли цибулю стають золотистими, відправляйте томатну пасту на сковороду і вислухайте заправку трохи більше, близько 4 хвилин. Тепер з чіткою совістю додайте його до бульйону!
- М'ясо на якому відвар варився, також поміщається в каструлю на цьому етапі.
Коли пишні гальки починають плавати на рубцевій поверхні борщу, швидко знімати каструлю з плити. Додайте дрібно нарізати часникову голову, мелений перець, сухий кріп, лавровий лист. Додайте борщ за 30 хвилин. Подається зі сметаною або майонезом, який любить його? Смачного!
Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що гальки це те, що. борщДуша, яка співає? травень. Або можливо, секретний інгредієнт є любов'ю господині. Любов для рідних місць, для сусідів і близьких людей. Любов для свободи, поваги інших, доброї волі і оптимізму. Зима буде літати як день, якщо ви варите борщ часто. Його потепління допоможе вам закінчити холод, комфорт і живлення Ваших предків.
Раніше ми сказали, чому працьовиті галицькі господині не заливають оцтом в борщ. Спробуйте рецепт, рекомендую. Доброго дня!
Ні один підозрює, що це вафлі, кокосовий торт Рафаелло без випічки
Я не кладаю сиру в мишці більше, мій сусід навчив мене, що їжа мише воліє.