Чому ви не повинні викинути закінчення нігтів

Я часто маю багато пляшок на полиці. нігті-лакуВи не хочете використовувати більше. Вона стала товстою, з'ясованою, колір перестав любити, занадто перловою, блискітки не потрібні ... Тепер я покажу вам, як використовувати цей цінний замінник для фарби і клею!

Є багато корисних додатків лаку. Вони можуть зафіксувати пухкі коги в каркасі склянок, зупиняти стрілки на капронних щітках. Подрібнювач на шкіряні черевики і сумки можна покрити лаком темного кольору. Навіть великий гвинт на розетці, який слабо проводиться, здатний закріпити лак! Але є більш цікаві трюки, які ви не знаєте, існують!

Невеликий кінчик: не розбавляйте товстий лак з нігтьовою рідиною, краще використовувати спеціальний дилуент, який зазвичай продається в відділі з нігтьовими аксесуарами.

Ви можете пофарбувати лаком все - ручки на шафах, затисках, чашках, різних об'єктів зі скла. Лак буде чудесно замінити акрилову фарбу і можна використовувати деревообробкай Тепер ви побачите, як це зроблено!

Вам потрібно.
  • азоляція
  • Дерев'яні коробки
  • нігті-лаку
  • контейнери

Виробництво
  1. Щоб прикрасити коробку пишним кольором візерунка, потрібно зробити мінімум зусиль. По-перше, ущільнення з стрічкою ті частини коробки, які ви не хочете фарбувати.

2. Залийте в контейнері з водяними лаками, які добре поєднуються між собою за кольором.

3. Залишилося набрати прокладку в воді лаком, а колір наноситься. Це розумний спосіб. ви можете використовувати лак для нігтів Для прикраси різних речей!

Як чудовий. мармур Я отримав! Я дуже хочу пофарбувати чашку таким чином: все мені потрібна вода і лак.

Дуже легко. лаки Щоб зробити і прикрасити новорічні іграшки. Ця тема є актуальною зараз, і я буду поділитися з вами ідеями, які я хотів.

Фарбування скляного кулька
  1. Залийте лак всередині скляного кульки.

2. Поставте його рівномірно, залийте зайвий лак назад в пляшку.

3. Новий новорічний іграшка готовий!

Це те, як за допомогою лаку ви можете перелягати ювелірні вироби і дати йому розумовий вигляд! Кольоровий лак може покрити будь-які відхилені стразами, будь-які вульгарні блискучі деталі. Чудова ідея для творчості з дітьми

Картини ювелірні вироби
  1. Результат вражає!

2. Дешеві ювелірні вироби виглядають набагато краще, дуже оригінально!
    Чому ви не повинні викинути закінчення нігтів р.

3. Чудова робота простого браслета!

Нарешті, найцікавіше. Я люблю море, я люблю море і море-мотивий З допомогою звичайних оболонок, дрібних і не так, а також лаку для нігтів, можна зробити прекрасні речі. Будь-який може зробити це, навіть я зробив.

Картина морськими шкарпетками
  1. Я не можу подивитися на це! Такі ювелірні вироби тепер популярні і продаються в Інтернеті за вражаючі суми. За допомогою перлового лаку і дрібних страз можна зробити таку підвіску самостійно! Приходьте, це добре виглядає.
    Чому ви не повинні викинути закінчення нігтів ,00 гривня

2. Фарба з яскравими лаковими оболонками стане прекрасним замінником для звичайних новорічних іграшок!
    74095.

3. Ще один варіант!

4. Дух Різдва!

5. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я думаю, що це дуже приємно.

6. Я захопив цю ідею, що робити.

7. Шкаралупи можна покласти безпосередньо на лампочки гірлянд! Краса, такий теплий і затишний світлий.

Скажіть мені, які ідеї вам сподобалося! Я дуже вдячний, якщо ви повідомите про теми для творчості своїми руками, які приваблюють вас самим. Я пообіцяю зробити історію про це!