Загублені зірки (10 фото)

Деякі отримують додаткові фунти, які не хочуть відмовитися від «малих задоволення», інші гріхи на генетичну схильність до повноти. Але рідко хто може також швидко позбутися від апетитних форм. У цій новині ви дізнаєтеся, які з зірок швидко і ефективно повернулися до своєї колишньої стрункості минулого року.
р.

1,1 км Келлі Осбор.

Набридло швидкого харчування, Осборн перетворився на Танцю з Старим партнером Louis Van Amstel для порад. Рекомендована дієта високо в білку, низька в вуглеводах і танці. В результаті не було довго! Osbourne втратив 25 кілограмів і показали світ її новий засмаглий тіло в бікіні на кришку відомого журналу в грудні. "Я не можу вірити, що я зробив, і мій тіло виглядає так добре, - сказала вона.

2. Джон Гарман.
Великий Goodman зважився 185 кг, але коли він з'явився на червоному килимі на AFI Awards у червні 2009 року, зважився 45 кг менше! Задовольнивши свою вагу, 58-річний тепер прагне до щоденного фізичного навантаження, дієта безкоштовно цукру і спирту – і веде вільний спосіб життя. «Я просто замовив хороших штани», - розповів журнал «ЛЮДИ». «Я, нарешті, отримав їх, але вони дуже великі на мене зараз. « » » » » » » » » » » » » » »

3. У Сара Руе.
Покинувши всі її «емоції», які в кінці минулого року отримала вага, через дев'ять місяців актриса втратила вагу на чотирьох розмірах одягу і втратила 25 кг. «Я люблю, що я можу бігти швидше, ніж мій fiancé, – каже вона. Тексти пісень, а це означає: Він любить мене стільки, але я люблю себе більше.

4. Дженніфер Худсон.
Гудсон спочатку втратив вагу, коли вона висадила роль в Вінні, але співачка і актриса змінила свій підхід до дієтизації. Вона воліє тримати щоденник їжі, і вона має прес-секретар, який розробляє схеми підготовки та підготовки, в результаті чого вона пішла від розміру 16 до розміру 4. У «Я в кращій формі мого життя!» сказав Худсон.

5. Умань Драже Каррі.
Найвідоміша зірка самовибагливого гумору (який зважився 131 кг) не сміється і його здоров'я погіршувалася. «Я завжди думав, що я б загинув до 60 років», - сказав він. Мій батько загинув серцевий напад у "40-ті роки. У спробі зберегти своє життя, Drew придбала «догано гамбургер» на користь модерації та активного способу життя, що призвело до втрати ваги 35 кг. «Я відчуваю, що я поставив своє життя назад», - сказав він. «Уже зараз я міг жити 100 років. й

6. Жнівень Кендра Вілкінсон.
Вона продемонструвала свою ідеальну фізику на дівчатах Next Door, але після народження сина Ганка в грудні 2009 р. Вілкінсон боровся на рік, щоб схуднути вона отримала під час вагітності. Ведуться навчання і, можливо, танці плюс дисципліна. Хмара втратила 20 кг маси. «Я хочу знову носити щільний одяг, щоб кожен міг бачити своє спекотне тіло», - сказав він.

7. Ясон Олександр.
Довгий після запуску Seinfeld Олександр знайшов себе ембраційним характером Джорджа Констанції, який перетворився в нездорову дієту. Тоді Jenny Craig допоміг Олександру Шед 15кг 90кг він придбав за роль. «На восьмому день Різдва, Jenny Craig дав мені можливість відчути великі вісім днів на тиждень!» написав Jenny Craig.

р.

8. Вінона Юдд.
Після того, як лікувати харчову залежність в 2006 році і наркотики, намагаючись схуднути, зірка нарешті знайшов щось, що працює: новий лікування називається мозковий кондиціонер, який допомагав пригнічувати її тягу для їжі і препаратів, викликаючи її втратити 30 кг. «Найбільшої привілеї втрати ваги є те, що я відчуваю себе більш живим!» Вона сказала:

9. Навігація Рейк Герваїс.
Comedian Ricky Gervais був натхненний своєю любов'ю для довгої дівчини Jane Fallon. Разом з тим вони вирішили поліпшити свою дієту і зробити регулярні біги по сусідству. «Ново я повинен припинити жарти про жирні люди, які дроїться нею», - розповідає айден, який втратив більше 10 кг. Коли я був жиром, це було добре.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное