Що робити на вихідні

Часто буває, що з настанням вихідних, замість розслаблення і переміщення з робочих днів ми починаємо переоцінювати багато побутових хорів, накопичених протягом тижня. Загальне прибирання, миття, прасування, покупка їжі і приготування їжі - це не повний перелік всіх, які ми часто робимо в вихідні. Тільки після такого відпочинку ви можете сміливо відчувати себе щасливим. відпочинок...

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір порад вихідніДуже добре відпочивати. А як бонус: здійснити багато з цих речей, не потрібно витрачати копійки з сімейного бюджету!

Що робити на вихідні
  1. Першим, звичайно, є мрія. Приїжджайте, отримайте сон! Зайдіть, коли ви хочете, навіть якщо це обідній час.
  2. Вам не доведеться красти з ліжка! У мене була закуска і повернулася до теплого місця.
  3. Ви також можете мати денний сеанс сну. Він був покарання в дитячому садку і задоволення у дорослому віці. О, і що! (Б)

4. І в продовженні сором'язливого, з точки зору звичних, занять, але такі чудові вихідні, я раджу вам взяти сотні тисяч самовідчень і залити їх в історію вашого Instagram. Задоволення перед друзями. Подаруйте їм приклад, як відпочивати!
  5. Зробіть слайд-шоу фотографій на улюблену пісню. Визначте свою особливу людину в житті. р.

6. Шукайте події в соцмережах та форумах. У гуртожитку і місцях відпочинку можна знайти інформацію про події, багато з яких безкоштовно. Хтось влаштував збір циклів або походів до найближчих лісових озер і запрошує всіх бажаючих. Хтось організовує вишивку в парку. У великих містах досить широкий асортимент безкоштовних заходів.

7. А можна піти в парк і ловити сніжинки своїми руками, якщо це взимку. Восени кидають жовті листя в повітря.

8. Перейти до лісу. Повісити дерева. Так, можливо, вона дивиться ззовні. Але я впевнений, що ви відчуєте енергію протягом 15 хвилин.
  9. Слухати улюблену музику.

10. Зустрічайте сусідів. Звісно, деякі інвестиції можуть знадобитися тут. Наприклад, запікати печиво або торт поспішати. Зайдіть з випічкою для сусідів або запрошуйте їх до дому. Ці люди можуть стати не тільки хорошими друзями, але і цінним ресурсом для вас. Встановивши хороші стосунки з ними, можна розраховувати на нагляд вашої квартири під час поїздки або допомогти з ремонтом.

11. Зробіть загублений час – подивіться всю серію «Гама престолів» або «Велика теорія Bang».

12. Отримайте настільні ігри з шафи, зателефонуйте друзям. "Монопольська", "Діти", "Уно", "Мунчкін" - вибір настрою!
  13. І ви можете пам'ятати ваш дитинства і грати плями, нарди, карти ... Як мінімум приховати і шукати! Головне - посміхатися в вухах.

14. Насолоджуйтесь розслабляючою ванною з ароматними маслами. Це чудовий спосіб відновити ваше тіло і душу!
  15. Приїжджайте з веселою музикою. Напишіть слова для деяких модних мелодій. У продовження веселощів можна навіть записувати пісню на рекордері або знімати кліп.

16. Підібрати смачну закуску в рюкзаку, захопити камеру, переконайтеся, що смартфон заряджається, і вирушайте в навколишнє середовище. До речі, якщо у вас є вихованець, принесіть його з вами!
  17. Слухати ритмічну музику і танець перед дзеркалом.

18. Визначте день до малювання. Хто знає, можливо, один день хтось хоче купити шедевр.
  19. Читати 50 сторінок нової книги. Ви можете зробити списки книг, які ви читаєте або хочете читати.

20. Залийте всі зефіри, які ви можете знайти у вечірній какао. Насолодіться вашими напоями.
  21. Отримайте старі сімейні альбоми та фотокниги. Занурення себе в ностальгії.

На додаток до цих порад я пропоную читання вибору французьких порід, які ви не будете нудні. Це смішний, але це не брудний. З цікавим і невибагливим сюжетом, хорошою грою великих акторів. Ці фільми позитивно за тиждень!

Що ви думаєте про цю консультацію? Особисто, Я на вихідні Я вирішив взяти приклад мого кота – спати, смачно їсти і робити нічого. Я думаю, Барсік є єдиним, хто знає, як це зробити!