8
Що робити на вихідні
Часто буває, що з настанням вихідних, замість розслаблення і переміщення з робочих днів ми починаємо переоцінювати багато побутових хорів, накопичених протягом тижня. Загальне прибирання, миття, прасування, покупка їжі і приготування їжі - це не повний перелік всіх, які ми часто робимо в вихідні. Тільки після такого відпочинку ви можете сміливо відчувати себе щасливим. відпочинок...
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір порад вихідніДуже добре відпочивати. А як бонус: здійснити багато з цих речей, не потрібно витрачати копійки з сімейного бюджету!
Що робити на вихідні
На додаток до цих порад я пропоную читання вибору французьких порід, які ви не будете нудні. Це смішний, але це не брудний. З цікавим і невибагливим сюжетом, хорошою грою великих акторів. Ці фільми позитивно за тиждень!
Що ви думаєте про цю консультацію? Особисто, Я на вихідні Я вирішив взяти приклад мого кота – спати, смачно їсти і робити нічого. Я думаю, Барсік є єдиним, хто знає, як це зробити!
Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, вибір порад вихідніДуже добре відпочивати. А як бонус: здійснити багато з цих речей, не потрібно витрачати копійки з сімейного бюджету!
Що робити на вихідні
- Першим, звичайно, є мрія. Приїжджайте, отримайте сон! Зайдіть, коли ви хочете, навіть якщо це обідній час.
- Вам не доведеться красти з ліжка! У мене була закуска і повернулася до теплого місця.
- Ви також можете мати денний сеанс сну. Він був покарання в дитячому садку і задоволення у дорослому віці. О, і що! (Б)
- І в продовженні сором'язливого, з точки зору звичних, занять, але такі чудові вихідні, я раджу вам взяти сотні тисяч самовідчень і залити їх в історію вашого Instagram. Задоволення перед друзями. Подаруйте їм приклад, як відпочивати!
- Зробіть слайд-шоу фотографій на улюблену пісню. Визначте свою особливу людину в житті. р.
- Шукайте події в соцмережах та форумах. У гуртожитку і місцях відпочинку можна знайти інформацію про події, багато з яких безкоштовно. Хтось влаштував збір циклів або походів до найближчих лісових озер і запрошує всіх бажаючих. Хтось організовує вишивку в парку. У великих містах досить широкий асортимент безкоштовних заходів.
- А можна піти в парк і ловити сніжинки своїми руками, якщо це взимку. Восени кидають жовті листя в повітря.
- Перейти до лісу. Повісити дерева. Так, можливо, вона дивиться ззовні. Але я впевнений, що ви відчуєте енергію протягом 15 хвилин.
- Слухати улюблену музику.
- Зустрічайте сусідів. Звісно, деякі інвестиції можуть знадобитися тут. Наприклад, запікати печиво або торт поспішати. Зайдіть з випічкою для сусідів або запрошуйте їх до дому. Ці люди можуть стати не тільки хорошими друзями, але і цінним ресурсом для вас. Встановивши хороші стосунки з ними, можна розраховувати на нагляд вашої квартири під час поїздки або допомогти з ремонтом.
- Зробіть загублений час – подивіться всю серію «Гама престолів» або «Велика теорія Bang».
- Отримайте настільні ігри з шафи, зателефонуйте друзям. "Монопольська", "Діти", "Уно", "Мунчкін" - вибір настрою!
- І ви можете пам'ятати ваш дитинства і грати плями, нарди, карти ... Як мінімум приховати і шукати! Головне - посміхатися в вухах.
- Насолоджуйтесь розслабляючою ванною з ароматними маслами. Це чудовий спосіб відновити ваше тіло і душу!
- Приїжджайте з веселою музикою. Напишіть слова для деяких модних мелодій. У продовження веселощів можна навіть записувати пісню на рекордері або знімати кліп.
- Підібрати смачну закуску в рюкзаку, захопити камеру, переконайтеся, що смартфон заряджається, і вирушайте в навколишнє середовище. До речі, якщо у вас є вихованець, принесіть його з вами!
- Слухати ритмічну музику і танець перед дзеркалом.
- Визначте день до малювання. Хто знає, можливо, один день хтось хоче купити шедевр.
- Читати 50 сторінок нової книги. Ви можете зробити списки книг, які ви читаєте або хочете читати.
- Залийте всі зефіри, які ви можете знайти у вечірній какао. Насолодіться вашими напоями.
- Отримайте старі сімейні альбоми та фотокниги. Занурення себе в ностальгії.
На додаток до цих порад я пропоную читання вибору французьких порід, які ви не будете нудні. Це смішний, але це не брудний. З цікавим і невибагливим сюжетом, хорошою грою великих акторів. Ці фільми позитивно за тиждень!
Що ви думаєте про цю консультацію? Особисто, Я на вихідні Я вирішив взяти приклад мого кота – спати, смачно їсти і робити нічого. Я думаю, Барсік є єдиним, хто знає, як це зробити!