16
Рецепт приготування білків для молока
Я іноді відчуваю себе як їжі щось, як біле м'ясо. «Соложирний, жирний. Я дуже хочу, я не знаю, чому. й
Я, не дуже корисний ... Але якщо ви не можете, але ви хочете, що ви можете! "Сайт" запрошує читачів, щоб насолодитися свіжими білками власного приготування з якісною та соковитою начинкою.
Білки на молочних інгредієнтах для тіста
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Домашні білки Це не те, що продається на ринку або на дорожніх столах. Негарант, з ніжною м'ясною начинкою, повітряним тісто і хрусткою розігрітою скоринкою, вони просто розтоплюють в роті. Після того, як їсти їх один раз, ви навряд чи можете подивитися на нездорову вуличну їжу.
![](http://bashny.net/uploads/images/00/00/01/2022/11/09/46476c667e.jpg)
Я, не дуже корисний ... Але якщо ви не можете, але ви хочете, що ви можете! "Сайт" запрошує читачів, щоб насолодитися свіжими білками власного приготування з якісною та соковитою начинкою.
Білки на молочних інгредієнтах для тіста
- 2.5 ст. борошна
- 200 мл молока (або суміші молока і води)
- 7g сухих дріжджів
- 1/2 ч.л. солі
- 2 ст.л. рослинного масла
- щіпка
- рослинно-масляний
Наповнення інгредієнтів
- 350г свинячий фарш
- 3 цибулини
- 2 ст.л. молока
- сіль і перець
Підготовка
- У 50 мл теплих молочних дріжджів і цукру.
р.
- Залиште на 15-20 хвилин в теплому місці.
- Змішайте сіль, молочні залишки і пару. Частково вводять сіяне борошно.
- Зніміть тісто, поки не перестане липати руки.
- Змастити тісто рослинною олією, покласти її на, накрити її серветкою і залишити її теплою протягом 1 години.
- Миємо цибулю на великій тертці або натерти в блендері, змішайте з м'ясом, сіллю і перчиками. І наповнювач Вийшла дуже соковита, цибуля повинна бути не менше половини м'яса.
р.
- Якщо м'ясо ще висохне, додайте пару ложок молока.
- Формуйте товсту ковбасу з тіста, а потім наріжте на 8-10 штук.
- Розкачати шматочки з валиком, щоб отримати торт діаметром близько 12 сантиметрів і товщиною 5-6 мм.
- Покладіть столову ложку фаршу в центрі, злегка розтопивши начинку.
- Форма білого чоловіка. Можна зробити традиційну білу людину з отвором посередині, або можна повністю закрити її. Зберіть краї тесту в центр, а потім щільно зануріть. Поверніть білу людину відразу.
- Візьміть горщик або каструлю з високими сторонами. Олія в ній повинна бути достатньою для покриття білків до половини товщини.
- Зігріваємо вершкове масло добре. Щоб перевірити, чи нагрівають вершкове масло або ні, перекидають в неї сухар. Якщо масло починає кип'ятити, його нагрівають.
- Покладіть білі чоловіки внизу в гарячому маслі. Слід зазначити, що під час смаження тісто починає підходити, підвищуючи обсяг. Підігрів протягом 2-3 хвилин на кожну сторону до утворення обертової скоринки.
Для тих, хто обожнює білки, але хто з яких причин категорично забороняється харчуватися смаженою їжею, є чудова альтернатива - татарські білки, або перемішати. Це ті ж круглі коржі з м'ясною начинкою, тільки запечені в духовці. - Покладіть білки на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.
- Це, білий хлопець готовий. Подавати їх гарячими на столі.
- Бон привіт!
Домашні білки Це не те, що продається на ринку або на дорожніх столах. Негарант, з ніжною м'ясною начинкою, повітряним тісто і хрусткою розігрітою скоринкою, вони просто розтоплюють в роті. Після того, як їсти їх один раз, ви навряд чи можете подивитися на нездорову вуличну їжу.