12
Вибір нестандартних ідей для оформлення садової ділянки
Літній сезон не далеко, тому не надихається цікавими ідеями для створення не тільки функціональної, але і красивої садової ділянки. Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як саджанці За допомогою старих глиняних горщиків і не тільки. Я тривав з Nos. 5 і No 9. Я покажу чоловіка!
Підлогові горщики для квітів
Навіть грубі і сірі бетонні блоки можуть виглядати стильно і красиво, якщо ви знаєте, як їх використовувати. Найкраще використовувати цей матеріал в саду. Пропоную вам також дізнатися, як створити ідеальний сад з бетонними блоками.
Я ніколи не думав, що старі речі можуть бути зроблені в такі оригінальні горщики. садівництвой Ці прості ідеї допоможуть зробити Ваш котедж ще більш стильним і красивим!
Підлогові горщики для квітів
- Іноді дуже прості, доступні речі. Трансформаціяподарує їй яскраву індивідуальність і демонструючи видатний смак і уяву власника. Клейові горщики, які служили своїм життям, завжди є гордістю, щоб відкинути. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Садовий охоронець начинив старі глиняні горщики або невеликий будинок для карликів. Вибір Вашої справи!
- Оригінально виглядають композиції, в яких використовуються широкі ємні горщики: встановлюються на боці і надійно закріплені, такі посудини заповнюють родючим грунтом, утворюючи клумбу у вигляді рідини витікання, яка імітує квіти. При висадженні квітучих грунтових покривів рослин (маленькі періньйони, альпійські гвоздики, циркулі, флокси шилоїд), ми отримуємо цікавий і оригінальний склад, який нагадує яскравий потік.
- Великий глиняний горщик дозволить саджанці від компактних рослин. Наповнення такого горщика землею, рослинних культур, формування гармонійного складу, який адекватно доповнить ландшафт ділянки. Мініатюрні сукуленти виглядають незвичайно в великому горщику.
- Як вам подобається творчість? Помилки Я роблю щось схоже на мій сад. р.
- Як видно, що можна використовувати як елементи декору.
- Горщики не тільки контейнер для посадкових рослин, але і садівництвоЦе дасть свою ідентичність і унікальність!
Навіть грубі і сірі бетонні блоки можуть виглядати стильно і красиво, якщо ви знаєте, як їх використовувати. Найкраще використовувати цей матеріал в саду. Пропоную вам також дізнатися, як створити ідеальний сад з бетонними блоками.
Я ніколи не думав, що старі речі можуть бути зроблені в такі оригінальні горщики. садівництвой Ці прості ідеї допоможуть зробити Ваш котедж ще більш стильним і красивим!