Вибір нестандартних ідей для оформлення садової ділянки

Літній сезон не далеко, тому не надихається цікавими ідеями для створення не тільки функціональної, але і красивої садової ділянки. Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як саджанці За допомогою старих глиняних горщиків і не тільки. Я тривав з Nos. 5 і No 9. Я покажу чоловіка!

Підлогові горщики для квітів
  1. Іноді дуже прості, доступні речі. Трансформаціяподарує їй яскраву індивідуальність і демонструючи видатний смак і уяву власника. Клейові горщики, які служили своїм життям, завжди є гордістю, щоб відкинути. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

2. Садовий охоронець начинив старі глиняні горщики або невеликий будинок для карликів. Вибір Вашої справи!

3. Оригінально виглядають композиції, в яких використовуються широкі ємні горщики: встановлюються на боці і надійно закріплені, такі посудини заповнюють родючим грунтом, утворюючи клумбу у вигляді рідини витікання, яка імітує квіти. При висадженні квітучих грунтових покривів рослин (маленькі періньйони, альпійські гвоздики, циркулі, флокси шилоїд), ми отримуємо цікавий і оригінальний склад, який нагадує яскравий потік.

4. Великий глиняний горщик дозволить саджанці від компактних рослин. Наповнення такого горщика землею, рослинних культур, формування гармонійного складу, який адекватно доповнить ландшафт ділянки. Мініатюрні сукуленти виглядають незвичайно в великому горщику.

5. Як вам подобається творчість? Помилки Я роблю щось схоже на мій сад. р.

6. Як видно, що можна використовувати як елементи декору.

7. Горщики не тільки контейнер для посадкових рослин, але і садівництвоЦе дасть свою ідентичність і унікальність!

Навіть грубі і сірі бетонні блоки можуть виглядати стильно і красиво, якщо ви знаєте, як їх використовувати. Найкраще використовувати цей матеріал в саду. Пропоную вам також дізнатися, як створити ідеальний сад з бетонними блоками.

Я ніколи не думав, що старі речі можуть бути зроблені в такі оригінальні горщики. садівництвой Ці прості ідеї допоможуть зробити Ваш котедж ще більш стильним і красивим!