19
Майстерність виготовлення шоколадного печива
Привіт, дорогі господині! Хочу поділитися смачним рецептом для бісквіту. Я спробував приготувати домашні кондитерські вироби в молоді, коли я просто почав познайомитися з приготуванням.
З книгою в руці, намагаючись різних рецептів приготування, вона довго витрачала в пошуках гарного класичного рецепту. Спосіб випробування і похибка виявилося весело смачним, але здавалося б, що випікання бракувало повітряності і легкості.
Не можна витримати страждання, намагаючись випікати ідеальний бісквіт, мій мама-в-право вирішив розкрити мені мудрість хлібопекарського бісквіту за рецептом її підпису. Тепер редакційна колегія. "Сайт" Поширити цей рецепт з вами. Бісквіт виходить повітряним, легким і пористим, тільки встигнути випікати.
Класичний торт бісквіт Бісквіт в домашньому духовці Дуже просто. Все, що нам потрібно, є правильні інгредієнти і невелика турбота. Приготування з любов'ю.
інгредієнти
Підготовка
Просто кілька хвилин, і люкс готовий. Виконайте випічку з духовки і встановіть його на пару хвилин. Висота повинна бути близько 5 см, що дозволяє нарізати на 2-3 скоринки. Можна додати крем до бісквіту або використовувати його, щоб зробити торт. Я сподіваюся, що ви пам'ятаєте цей простий і смачний рецепт, хороший апетит!
З книгою в руці, намагаючись різних рецептів приготування, вона довго витрачала в пошуках гарного класичного рецепту. Спосіб випробування і похибка виявилося весело смачним, але здавалося б, що випікання бракувало повітряності і легкості.
Не можна витримати страждання, намагаючись випікати ідеальний бісквіт, мій мама-в-право вирішив розкрити мені мудрість хлібопекарського бісквіту за рецептом її підпису. Тепер редакційна колегія. "Сайт" Поширити цей рецепт з вами. Бісквіт виходить повітряним, легким і пористим, тільки встигнути випікати.
Класичний торт бісквіт Бісквіт в домашньому духовці Дуже просто. Все, що нам потрібно, є правильні інгредієнти і невелика турбота. Приготування з любов'ю.
інгредієнти
- 5 яєць
- 200 г цукру
- 100 мл води
- 150г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 30г какао (якщо шоколадний бісквіт)
Підготовка
- До білків додати цукор і щіпку солі. Клімб до стійких вершин. Потужність змішувача повинна бути максимальною.
- До жовтків додати воду або молоко. Ретельно збийте до піни. Ми беремо королу і ретельно перемішуємо жовтки білками. Маса повинна бути добре змішана.
- Тепер потрібно просіяти через борошно. Якщо ви хочете зробити шоколадний бісквіт, необхідно додати какао до борошна. Залийте розпушувач невеликими порціями і заважайте до отримання тесту.
- Готову масу заливають в форму: потрібно прокрутити кілька разів, щоб розподілити тест. Форма може бути прийнята діаметром близько 26 см. Викласти бісквіт в духовці 30-40 хвилин і запікати при температурі 180 градусів. р.
Просто кілька хвилин, і люкс готовий. Виконайте випічку з духовки і встановіть його на пару хвилин. Висота повинна бути близько 5 см, що дозволяє нарізати на 2-3 скоринки. Можна додати крем до бісквіту або використовувати його, щоб зробити торт. Я сподіваюся, що ви пам'ятаєте цей простий і смачний рецепт, хороший апетит!