Майстерність виготовлення шоколадного печива

Привіт, дорогі господині! Хочу поділитися смачним рецептом для бісквіту. Я спробував приготувати домашні кондитерські вироби в молоді, коли я просто почав познайомитися з приготуванням.

З книгою в руці, намагаючись різних рецептів приготування, вона довго витрачала в пошуках гарного класичного рецепту. Спосіб випробування і похибка виявилося весело смачним, але здавалося б, що випікання бракувало повітряності і легкості.

Не можна витримати страждання, намагаючись випікати ідеальний бісквіт, мій мама-в-право вирішив розкрити мені мудрість хлібопекарського бісквіту за рецептом її підпису. Тепер редакційна колегія. "Сайт" Поширити цей рецепт з вами. Бісквіт виходить повітряним, легким і пористим, тільки встигнути випікати.

Класичний торт бісквіт Бісквіт в домашньому духовці Дуже просто. Все, що нам потрібно, є правильні інгредієнти і невелика турбота. Приготування з любов'ю.

інгредієнти
  • 5 яєць
  • 200 г цукру
  • 100 мл води
  • 150г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 30г какао (якщо шоколадний бісквіт)

Підготовка
  1. До білків додати цукор і щіпку солі. Клімб до стійких вершин. Потужність змішувача повинна бути максимальною. Майстерність виготовлення шоколадного печива

2. До жовтків додати воду або молоко. Ретельно збийте до піни. Ми беремо королу і ретельно перемішуємо жовтки білками. Маса повинна бути добре змішана. Майстерність виготовлення шоколадного печива

3. Тепер потрібно просіяти через борошно. Якщо ви хочете зробити шоколадний бісквіт, необхідно додати какао до борошна. Залийте розпушувач невеликими порціями і заважайте до отримання тесту. Майстерність виготовлення шоколадного печива

4. Готову масу заливають в форму: потрібно прокрутити кілька разів, щоб розподілити тест. Форма може бути прийнята діаметром близько 26 см. Викласти бісквіт в духовці 30-40 хвилин і запікати при температурі 180 градусів. Майстерність виготовлення шоколадного печива р.

Просто кілька хвилин, і люкс готовий. Виконайте випічку з духовки і встановіть його на пару хвилин. Висота повинна бути близько 5 см, що дозволяє нарізати на 2-3 скоринки. Можна додати крем до бісквіту або використовувати його, щоб зробити торт. Я сподіваюся, що ви пам'ятаєте цей простий і смачний рецепт, хороший апетит!