12
Інструкція по виготовленню млинця торта "Червоний оксамит"
Щодо виготовлення млинців для Масляної, і I--- млинцій І не просто млинець з вершками, але реальний «Червоний оксамит», тільки роль бісквітного торта в ньому виконується червоної млинці.
Це дуже романтичний і смачний торт, який не складно приготувати. Млинці не повинні бути ідеальними у формі. Тонкі червоні млинці і ніжний крем просто розтопити в роті!
Млинці торт з сирим кремом Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Червоний оксамитовий млинець тортй Не можна відірвати!
Тест інгредієнти
Вершкові інгредієнти
р.
Підготовка
Я також хочу дізнатися, як зробити шоколадний торт. Французька делікатеса, яка буквально розтоплює у роті!
Торт яскравий, красивий і дуже смачний! Якщо ви проти використання барвника, ви можете просто не додати його або замінити його натуральним: буряковий сік (фуксія), буряк + морква (червоний), турмерик (жовтий), чорниця (пурпурний активований), charcoal (чорний)... Політ фантазії необмежений!
Будьте впевнені, що ваш будинок обов'язково оцінить це. "Червоний оксамит" Варто.
Це дуже романтичний і смачний торт, який не складно приготувати. Млинці не повинні бути ідеальними у формі. Тонкі червоні млинці і ніжний крем просто розтопити в роті!
Млинці торт з сирим кремом Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Червоний оксамитовий млинець тортй Не можна відірвати!
Тест інгредієнти
- 240г борошна
- 600 мл молока
- КСНУМКСг какао
- 4 яйця
- 15г ванільний цукор
- 90г цукровий порошок
- 50г рослинної олії
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ч.л. харчового барвника
Вершкові інгредієнти
- 500 мл крему (33%)
- 300г сир
- 190г цукровий порошок
р.
Підготовка
- Щоб приготувати тісто, просіяти борошно, какао і цукровий пісок, додати ванільний цукор і сіль на них. Подивитись його добре. Додайте яйця і перемішайте знову, але з королою.
- Поступово додайте молоко до кімнатної температури. Перемішайте до однорідного стану без грудочок, а потім залийте рослинне масло і перемішайте знову.
- Тепер це час барвника. Я зазвичай використовую АміКлор Супер червоний гель харчовий барвник. Для цієї кількості тесту досить 1 чайна ложка. Покрийте ємність тесту харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі півгодини.
- Змащувати каструлю (У мене діаметр 18 сантиметрів), змащувати її рослинною олією при випіканні першого млинця. Залийте невелику кількість тесту на сковороді, випікайте по обидва боки.
- Щоб приготувати вершки, збийте охолодженим кремом з цукровою пудрою, потім додайте вершковий сир. Подивитись знову на низьких відтворах міксера до отримання однорідної маси.
- На широку пластину викласти перший млинець, зверху - близько 1,5 столових ложки вершки. Смажити вершки по млинці. Викласти наступний млинець зверху і таким чином зібрати весь торт, змащуючи кожен млинець з вершками. Смариньте бічну сторону і верхню частину торта з залишився кремом. Поставте торт в холодильник на 4 години.
- Це, млинці готовий. Бодибилдерши!
Я також хочу дізнатися, як зробити шоколадний торт. Французька делікатеса, яка буквально розтоплює у роті!
Торт яскравий, красивий і дуже смачний! Якщо ви проти використання барвника, ви можете просто не додати його або замінити його натуральним: буряковий сік (фуксія), буряк + морква (червоний), турмерик (жовтий), чорниця (пурпурний активований), charcoal (чорний)... Політ фантазії необмежений!
Будьте впевнені, що ваш будинок обов'язково оцінить це. "Червоний оксамит" Варто.