Інструкція для приготування печива "Рінги" з цукровою пудрою

За рецептом мого бабуся, випікання улюблених з дитячого печива «Рінги». Після закінчення часу. пісочницяВ кіно, де вона і я дивилася мультфільми. Ви сидите там, що переглядає мультфільм, намагаючись відкусити печиво, і всі горіхи падають на колінах, добре, якщо на вашому одязі немає масляних плям.

Моя бабуся завжди запекла їх без горіхів, а зверху посипається цукровою пудрою. Звичайно, вона також крихка, але є печиво мене і моя сім'я буде на столі, так що це не страшно.

Кільце печиво Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, як зробити файли cookie. Порошкові цукрові кільцяй Не можна відірвати!

інгредієнти
  • 700г борошна
  • 300г сметана
  • 300г жир (баби)
  • 1 ч.л. соди
  • 300 г цукрового порошку
  • щіпка

Підготовка
  1. У зручному контейнері з'єднайте сметану соди, додайте сало. Краще взяти не першу свіжість і загусувати. Запах немовля практично не чутний, особливо якщо ви не тонко прокочуєте тісто. Але якщо ви боїтеся, ви можете замінити його розтопленим маргарином або розтопленим маслом.

2. Змішайте інгредієнти з пюре. Додайте сіяне борошно, щіпку солі і суміш тіста.
  3. Зберіть тісто на люмп, а потім розділіть його на дві частини. Кожна частина загортається в харчову плівку і направляють на холодильник не менше години.

4. На посипаний борошном столовий рулет тесту товщиною близько 0,7-1 сантиметрів. За допомогою форм для печива або просто склянки виріжте тісто скоринки. У центрі кожного кола (наприклад, за допомогою пробки) також розрізають кола.
  5. Перенесення заготовок тесту на сковороді, покритих пергаментним папером або змащують невеликим шматочком вершкового масла, і випікають в попередньо розігріті до 180 градусів духовки протягом 10-15 хвилин.

6. Візьміть печиво з духовки і, поки він ще не спекотний, відваріть його в цукровій пудрі.
  7. Це, кішка Кільці готові. Бодибилдерши!

Редакційна колегія Я також запропоную, що ви знайомитеся з вибором рецептів випічки від Дарії Звека. Приготувавши хоча б щось за рецептом Дарія Звека, ви розумієте, що її книги не були в варті з загальним обігом 5 мільйонів примірників! Випічка виходить неймовірно смачним, пишним і апетитним.

Цей cookie дуже легко і швидко, і головне, він виходить неймовірно багато, кожен достатньо. Чай з кільцями хороший! Виходить печиво. повітряний до Це питання!