9
Рецепт сумок на мінеральній воді
Ми рекомендуємо вам підготувати простий і простий боксерки за нашим рецептом. Вони чудово виглядають і смакують навіть краще. Що таке угода? У мене є два слова: мінеральна вода.
У зв'язку з його складом, ця делікація добре підійде людям з алергією до молочного білка, а також буде корисною при Lent.
Штанові сумки Без яєць, цукру, соди, розпушувача і довгого приготування. Простий, швидкий і смачний! Тісто цього печива також відмінно підходить для солоних начинок, що призводить до чудових закусок.
інгредієнти
Підготовка
Невибаглива делікація мухує стіл з неймовірною швидкістю. Я ніколи не думав, що така проста страва може бути настільки смачною!
У зв'язку з його складом, ця делікація добре підійде людям з алергією до молочного білка, а також буде корисною при Lent.
Штанові сумки Без яєць, цукру, соди, розпушувача і довгого приготування. Простий, швидкий і смачний! Тісто цього печива також відмінно підходить для солоних начинок, що призводить до чудових закусок.
інгредієнти
- 200 мл мінеральної води з газом
- 200 мл рослинної олії
- 3 ст. борошна (600 мл)
- начинка вибрати з (пиль, мак, горіхи)
- порошок
Підготовка
- Змішайте в мисці борошно, воду і рослинне масло.
р. - Для цього необхідно додати борошно. Тісто повинна бути еластичною, низькожирною і не дуже липкою.
Раніше ми поділилися рецептами мішків з сирного тіста, які виходять дуже м'яким, буквально розтоплюють в роті. В той же час специфічний смак сиру практично не відчувається, а цукор додається трохи або не кладеться. - Загорніть тісто в харчовій плівці і відправте в холодильник на 30 хвилин.
- Тонко розкачати тісто.
- Виріжте його трикутниками.
- Покладіть чайну ложку начинки на кожну трикутну і загорніть її рулеткою. Дивись, якщо він витікає, візьміть найгустіші. Ви можете принести невеликі помічники. Виготовляючи тісто і апетитні начинки зацікавить дитину і пробуджувати смак кулінарних експериментів.
- Випікайте в духовці на 190 градусів, щоб рум'яна, близько 30 хвилин (для кожної духовки по-різному).
- Залийте холодні пакети з цукровою пудрою.
- Що це? Штанові мішки на мінералі Готовий. Бон привіт!
Невибаглива делікація мухує стіл з неймовірною швидкістю. Я ніколи не думав, що така проста страва може бути настільки смачною!