17
Що робити під час тривалого перебування в домашніх умовах
Світова практика показує, що найкращий метод антипроліферація Коронавірус - карантин і максимальне обмеження руху. Експерти радять мешканцям міст, які постраждали від захворювання, щоб провести менше часу в переповнених місцях і, якщо це можливо, перебування в домашніх умовах.
Але сам карантин не є підставою, щоб сидіти на соцмережах і читати новини, але велика причина зробити щось, що ніколи не прийшла до руки. Сьогодні видання. "Сайт" У мене є список заходів, які допоможуть вам зробити це. Головна для максимальної вигоди для себе. Відмінні рішення, щоб не бути дикими і нудними!
Курси карантину
Для того, щоб яскравий тиждень і дозволити собі повністю розслабитися, я раджу вам ознайомитися з гарним вибором комедії для веселого вечора. Зробіть свою сім'ю щасливою!
Якщо ви приймаєте цю ситуацію як неминуче, заспокоїти, видихляти і розслабитися, ви можете побачити весняний водоспад! Насолоджуйтесь співом птахів. Нарешті помітайте, як нові трави виростають і рослини приходять до життя, знімаючи бутони і відкривають нирки. Ми хочемо, щоб ви зрозуміли, що здоров'я та здоров'я. Не панікувати і залишатися оптимістичною!
Але сам карантин не є підставою, щоб сидіти на соцмережах і читати новини, але велика причина зробити щось, що ніколи не прийшла до руки. Сьогодні видання. "Сайт" У мене є список заходів, які допоможуть вам зробити це. Головна для максимальної вигоди для себе. Відмінні рішення, щоб не бути дикими і нудними!
Курси карантину
- Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що це сталося, коли ви думали карантин - це перегляд фільмів. Переглядайте улюблену серію, дивитесь на новий навчальний або розважальний фільм. Прийміть час для того, що ви відмовляєтеся.
- Можливість отримання нових знань та залучення до самоосвіти в будь-якій області інтересу. У інтернеті є величезна кількість онлайн-курсів і лекцій, які розповсюджуються безкоштовно, щоб люди можуть оволодіти новими знаннями для благоустрою себе і інших. Наприклад, я збираюся, нарешті, почати навчання французьким і покращувати англійську мову.
- Якщо у вас є книги на вашому пристрої або в папці на будь-який цифровий гаджет, який ви не встигли прочитати, це тут. Час карантину. Він буде працювати непристойним з книгою в руці.
- Відкритий літній сезон. Ведуться до природи, до заміського будинку або онуків у с. По-перше, лікарі рекомендують ходити в свіжому повітрі при епідеміях ГРВІ і грипу. По-друге, відійти від мастурбація Що потрібно в будь-якій епідемії. Кілька днів в свіжому повітрі зміцнять імунітет і допоможуть відволіктися від полос. Старші родичі будуть щасливі з компанією.
- Просто прогулянка в лісах в суботу або неділю ввечері допоможе зміцнити імунітет, а краще захистити від вірусів ще не придумати. Головне - одягатися на погоду!
- Важливо імунітетДля боротьби з вірусами. Так, можливо, тренажери закриті, але ніхто не зупинить вас від екземи в домашніх умовах. Ведуться в лісах або на стадіоні, на велосипеді, каное на річці може запобігти тільки погоді, а не коронавірус. Ну, я оберіть йога, я буду шукати вправи в Інтернеті.
- Розбирання шафи. Ви не хочете носити. Подбайте про те, що зліва. Звертаємо увагу на те, щоб зробити номер для чогось важливого в житті. Чистий, невиліковний простір, в якому людина знаходиться, може значно поліпшити його емоційний стан. р.
- Поставте смартфон і комп'ютер для того, щоб видалити непотрібні файли і фотографії, і сортувати необхідні.
- Експерти рекомендують мокре очищення принаймні один раз на добу в сезоні вірусів і грипу. Кварантин просто представляє вільний час для цього. На додаток до переваг гігієни, загальне очищення врятує батьків від побутових хорів, які тільки говорять подякувати Вам за таку допомогу.
- Малювання, моделювання та інші класи медитації, до речі, допоможе не тільки пройти час, але і заспокоїти нерви. Привіт, в умовах загальної паніки, це не буде зайвим. І якщо ви перетворите приготування в хобі, то вона також принесе користь в плані здоров'я - і в середині епідемії, збалансований і здоровий раціон також принесе користь (як правило, це завжди добре).
- З усіма можливостями, які розкриваються перед вами в умовах карантину, редакційна колегія радить не забувати про ваших рідних: намагатися витрачати більше часу на спілкування з батьками і дітьми - це більш цінний і захоплюючий, ніж будь-які серії.
Для того, щоб яскравий тиждень і дозволити собі повністю розслабитися, я раджу вам ознайомитися з гарним вибором комедії для веселого вечора. Зробіть свою сім'ю щасливою!
Якщо ви приймаєте цю ситуацію як неминуче, заспокоїти, видихляти і розслабитися, ви можете побачити весняний водоспад! Насолоджуйтесь співом птахів. Нарешті помітайте, як нові трави виростають і рослини приходять до життя, знімаючи бутони і відкривають нирки. Ми хочемо, щоб ви зрозуміли, що здоров'я та здоров'я. Не панікувати і залишатися оптимістичною!