Що робити під час тривалого перебування в домашніх умовах

Світова практика показує, що найкращий метод антипроліферація Коронавірус - карантин і максимальне обмеження руху. Експерти радять мешканцям міст, які постраждали від захворювання, щоб провести менше часу в переповнених місцях і, якщо це можливо, перебування в домашніх умовах.

Але сам карантин не є підставою, щоб сидіти на соцмережах і читати новини, але велика причина зробити щось, що ніколи не прийшла до руки. Сьогодні видання. "Сайт" У мене є список заходів, які допоможуть вам зробити це. Головна для максимальної вигоди для себе. Відмінні рішення, щоб не бути дикими і нудними!

Курси карантину
  1. Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що це сталося, коли ви думали карантин - це перегляд фільмів. Переглядайте улюблену серію, дивитесь на новий навчальний або розважальний фільм. Прийміть час для того, що ви відмовляєтеся.

2. Можливість отримання нових знань та залучення до самоосвіти в будь-якій області інтересу. У інтернеті є величезна кількість онлайн-курсів і лекцій, які розповсюджуються безкоштовно, щоб люди можуть оволодіти новими знаннями для благоустрою себе і інших. Наприклад, я збираюся, нарешті, почати навчання французьким і покращувати англійську мову.

3. Якщо у вас є книги на вашому пристрої або в папці на будь-який цифровий гаджет, який ви не встигли прочитати, це тут. Час карантину. Він буде працювати непристойним з книгою в руці.

4. Відкритий літній сезон. Ведуться до природи, до заміського будинку або онуків у с. По-перше, лікарі рекомендують ходити в свіжому повітрі при епідеміях ГРВІ і грипу. По-друге, відійти від мастурбація Що потрібно в будь-якій епідемії. Кілька днів в свіжому повітрі зміцнять імунітет і допоможуть відволіктися від полос. Старші родичі будуть щасливі з компанією.

5. Просто прогулянка в лісах в суботу або неділю ввечері допоможе зміцнити імунітет, а краще захистити від вірусів ще не придумати. Головне - одягатися на погоду!

6. Важливо імунітетДля боротьби з вірусами. Так, можливо, тренажери закриті, але ніхто не зупинить вас від екземи в домашніх умовах. Ведуться в лісах або на стадіоні, на велосипеді, каное на річці може запобігти тільки погоді, а не коронавірус. Ну, я оберіть йога, я буду шукати вправи в Інтернеті.

7. Розбирання шафи. Ви не хочете носити. Подбайте про те, що зліва. Звертаємо увагу на те, щоб зробити номер для чогось важливого в житті. Чистий, невиліковний простір, в якому людина знаходиться, може значно поліпшити його емоційний стан. р.

8. Поставте смартфон і комп'ютер для того, щоб видалити непотрібні файли і фотографії, і сортувати необхідні.

9. Експерти рекомендують мокре очищення принаймні один раз на добу в сезоні вірусів і грипу. Кварантин просто представляє вільний час для цього. На додаток до переваг гігієни, загальне очищення врятує батьків від побутових хорів, які тільки говорять подякувати Вам за таку допомогу.

10. Малювання, моделювання та інші класи медитації, до речі, допоможе не тільки пройти час, але і заспокоїти нерви. Привіт, в умовах загальної паніки, це не буде зайвим. І якщо ви перетворите приготування в хобі, то вона також принесе користь в плані здоров'я - і в середині епідемії, збалансований і здоровий раціон також принесе користь (як правило, це завжди добре).

11. З усіма можливостями, які розкриваються перед вами в умовах карантину, редакційна колегія радить не забувати про ваших рідних: намагатися витрачати більше часу на спілкування з батьками і дітьми - це більш цінний і захоплюючий, ніж будь-які серії.

Для того, щоб яскравий тиждень і дозволити собі повністю розслабитися, я раджу вам ознайомитися з гарним вибором комедії для веселого вечора. Зробіть свою сім'ю щасливою!

Якщо ви приймаєте цю ситуацію як неминуче, заспокоїти, видихляти і розслабитися, ви можете побачити весняний водоспад! Насолоджуйтесь співом птахів. Нарешті помітайте, як нові трави виростають і рослини приходять до життя, знімаючи бутони і відкривають нирки. Ми хочемо, щоб ви зрозуміли, що здоров'я та здоров'я. Не панікувати і залишатися оптимістичною!