8
Інструкція з приготування шоколадного торта в рослинній олії
Карантин не є приводом для дітей, які пропускають свої будинки. Так я вирішив подбати про сина, торти я. Я вибрав простий рецепт, мій син приємно! Випічка виходить трохи вологою і дуже смачною.
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. шоколадний млин рослинне масло. Ваша родина буде любити її.
Пиріг на рослинній олії інгредієнти
89150 р.
Підготовка
Також я пропоную вам ознайомитися з цікавим рецептом смачної бананової муфіни з шматочками шоколаду. Торт виходить досить сердитися, тому краще нарізати його на дрібні скибочки. Щоб прикрасити, посипати цукровою пудрою і листя м'яти на волі!
Торт готують в рослинній олії, без яєць, тому відмінно підійде тим, хто триматий До речі, це тістечка ідеально підходить для використання кави. Доброго дня!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. шоколадний млин рослинне масло. Ваша родина буде любити її.
Пиріг на рослинній олії інгредієнти
- 210г борошна
- 35г какао
- 180г цукру
- 20г ванільний цукор
- 75 мл рослинної олії
- 10г розпушувач
- 240 мл води
- 0,5 ч.л. солі
- цукровий пісок або кориця за смаком (для посипання)
89150 р.
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте борошно, какао, цукор, ванільний цукор і якусь сіль. Подивитися його.
- Окремо змішати кімнатну температуру води з рослинним маслом. Дивитися його.
- Поєднайте сухі інгредієнти з рідинами. Перемішайте і перемішайте тісто.
- Змастити форму для випікання маслом (У мене діаметр 21 сантиметрів) або покритий пергаментним папером. Залийте тісто.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 40 хвилин до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Візьміть торт з духовки, остудіть, а потім посипте цукровою пудрою або корицею. Якщо ви хочете, ви можете залити торт з розтопленим шоколадом, але в сім'ї вже з'їсти. Бон привіт!
Також я пропоную вам ознайомитися з цікавим рецептом смачної бананової муфіни з шматочками шоколаду. Торт виходить досить сердитися, тому краще нарізати його на дрібні скибочки. Щоб прикрасити, посипати цукровою пудрою і листя м'яти на волі!
Торт готують в рослинній олії, без яєць, тому відмінно підійде тим, хто триматий До речі, це тістечка ідеально підходить для використання кави. Доброго дня!