Інструкції для варіння пельменів з м'ясом

Я не ліплющів на суботах, але пельмені з м'ясом. Такі м'ясні варення вдоля Моя бабуся варена.

Приготуйте половину на вечерю і заморожуйте відпочинок. Для м'яса можна взяти будь-який, наприклад, асортимент, іноді я додаю печінку. Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки смачні з м'ясом. Тісто на кефірі, маленьке м'ясо - це серйозна вечеря на столі!

Сир з м'ясом Інгредієнти для тесту
  • 1 яйце
  • 550г борошна
  • 1 ст. кефір
  • 1 ч.л. солі

Наповнення інгредієнтів
  • 300г фаршу фаршу
  • 2 цибулини
  • сіль, перець за смаком

Р

Підготовка
  1. Для приготування начинки м'ясо (Ви часто використовують свинячі і свинячі серця) миють, очищають і замочують на ніч. Вранці вимити, залити водою, кип'ятити 7 хвилин, знову злити, вимити, залити водою і кип'ятити до готовності. Не забудьте посолити і перець. Пройдіть готове м'ясо через м'ясорубку. Ви також можете використовувати готову м'ясо.

2. Зніміть цибулю, промийте їх і зріжте їх дрібно. Змішайте фарш з подрібненою цибулею, солоним і перцем за смаком. І я також зроблю фаршировані вироби, такі як це, які я потім вніс в тісто. Я дуже комфортний і швидкий, щоб покласти на пельмені: ці заготовки зазвичай роблять ввечері, і в ранковому скульптурі.

3. Щоб приготувати тісто, збити яйце з сіллю, додати кефір, добре перемішати і додати борошно порціями. Тісто добре перемішують на плоскій поверхні, він повинен вийти м'яким і ніжним.

4. Розбавити тісто на дві частини і розкачати кожен валик. Товщина тесту повинна бути близько 6 міліметрів. З склом, мугом або спеціальною формою порізати кола. В середині кожного кола розташуйте м'ясо начинку. Ущільнювати пельмені з середини, а потім по краях.

5. Принесіть відвар свинини до кипіння. Поставте його на час. каструліДивитися акуратно періодично. Коли вони попросять, варять ще 5 хвилин і блюдо готове.

6. Перед подачею додайте сметану і посипте обсмаженою. Бон ацетит!

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣) З пельменями в цьому плані все просто - потрібно тільки змінити начинку. Я пропоную вам ознайомитися з десятьма варіантами для різних начинок для домашніх пельменів.

Дуже смачний, повітряний і м'ясорубки Для всіх членів сім'ї ми будемо змінювати Ваше меню і стати улюбленим. Варення за цим рецептом можна приготувати з будь-якої іншої начинки до смаку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!