13
Інструкція з приготування луків з тіста
З появою весняного еквіноксу слід памперувати вдома свінгери у вигляді рульок або інших птахів. У виді наших предків слов’ян, п’ятих гостей привозили навесні на крилах. Ця весна, як правило, почалася з приїзду свиней - ці месенджери сонця!
Моя мама використовувала для випікання свиней всіх дитинства, але сьогодні я вирішив вперше. За 20 років я дотримаю всіх точок!
Ланки з тесту Сьогодні випуск "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Лак-цкейкй Дріжджі тісто!
Тест інгредієнти
Склад для сиропу
Підготовка
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати скибочки з сиром. Завдяки кефіру, який входить до складу тесту, випікання залишається м'яким протягом тривалого часу. У вас є кілька днів, щоб насолоджуватися цими ласощами і поділитися ним з сім'єю і співробітниками.
Швидко заварюйте солодкий зелений чай і подаємо його. свінгери До столу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Моя мама використовувала для випікання свиней всіх дитинства, але сьогодні я вирішив вперше. За 20 років я дотримаю всіх точок!
Ланки з тесту Сьогодні випуск "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки Лак-цкейкй Дріжджі тісто!
Тест інгредієнти
- 1 ст.л. молока
- 2 ст. цукру
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 50г вершкове масло
- 3 ст.л. борошна
- 50-70г родзинки
- щіпка
Склад для сиропу
- 2 ст. цукру
- 2 ст. л.
Підготовка
- Для пароізоляція У глибокій мисці залийте тепле молоко і розчиніть цукор і посоліть в ній, залийте дріжджами. Залиште його протягом 20 хвилин.
- У окремому контейнері натерти кімнатну температурну олію з борошном в кришку, а потім додати молоко дріжджами і замісити тісто. Тісто повинна бути м'яким і еластичним.
- Покрийте тісто з рушником і поставте його в тепле місце протягом 60 хвилин. Тісто необхідно подвійний.
- Готове дріжджове тісто діало на дрібні шматочки. З шматків прокочуйте довгу прапореллю. Присяжте прапорелла з вузликом, один кінець якого буде голова, а другий - хвіст птаха.
- З родзинок роблять ламку очей (велика родзинка повинна бути нарізана на частини), на поні хвостик робимо зрізи, що зображують перо. Змастити лоток рослинним маслом, покласти на неї птахи з тесту. Зробіть невеликі розрізи по краях з ножичками, щоб зробити крила. Змастити кожен птах з солодкою водою пензлем. Для приготування солодкого розчину цукру в гарячій воді, охолодження.
- Бункери бейку. в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 25 хвилин. Помариньте гарячі бункери знову з солодкою водою. Поставте на сітку і остудіть її. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати скибочки з сиром. Завдяки кефіру, який входить до складу тесту, випікання залишається м'яким протягом тривалого часу. У вас є кілька днів, щоб насолоджуватися цими ласощами і поділитися ним з сім'єю і співробітниками.
Швидко заварюйте солодкий зелений чай і подаємо його. свінгери До столу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.