Салат "Європа", який вражає поєднанням смаків

Для мене важлива частина святкового столу - це різновид салатів. Без них столик пустий і нудний. Тому я постійно шукаю нові рецепти, які будуть радувати і здивувати гостей. Нещодавно відкрив салат з маслинами. Я дуже рекомендую спробувати і подавати на святковий стіл.

Видавництво Peels Edition "Сайт" Вона має чудовий рецепт для салату Європи.

Салат з оливковими інгредієнтами
  • 200г шампіньйон
  • 300г курячий груди
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • 200г консервований горох
  • 150 г солі
  • 150г безшовних маслин
  • 2 ст. майонезу
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Приготуйте наші інгредієнти. Очистити і порубати гриби першими. Нижче буде відео, в якому господиня показує, як правильно очистити гриби. Потім обсмажити гриби в сухому каструлі.

2. Поки гриби обсмажують, готують курячий груди. Виріжте її невеликими шматочками. Потім також відправляються на суху каструлю окремо від грибів. Необхідно випаровувати вологу з м'яса. Загорніть його до тих пір, поки це трохи коричневий. Коли курка майже готова, додайте до неї сіль. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. 537194

3. Надішліть курку охолонути. В той же час можна порізати огірки. Не варто шліфувати, нехай будуть великі шматки. Габаритний зображення

4. Родзинка цього салату оливкова. Ви можете взяти відрізки відразу. Якщо вони не обрізають, то обрізають їх кільцями.

5. Тепер в великій ємності перемішують гриби, курку і нарізані огірки. Додати консервований горох і кукурудзу. Не забудьте оливки. Тепер можна посолити трохи і поперчити салатом. Але не переборщити його сіллю, адже майже всі інгредієнти вже солоні. Додати перець за смаком. Зробіть салат майонезом і перемішайте.

У відео можна подивитися господиню, підготувавши салат, а також надихнути, як красиво вона послужить її.

про:blank

Салат з оливками виходить неймовірно соковитим і ароматним. Завдяки грибам, ми отримуємо апетитний запах, який приваблює. Оливки також додають особливу увагу. Виявляється прекрасний салат на святковому столі. Якщо ви шукаєте нові смаки та комбінації, рекомендуємо вам ознайомитися з нашим вибором багатошарових салатів для свята. Насолодіться смаками!