Немає затримки рідини, відсутність набряків! «Не занехтувати пологами, якщо виникає набряк, приймати ...»

Набрякають ноги більш ніж просте неприємність. Це болючий, життєздатний стан, і його не завжди можна перемогти пасивним відпочинком в ліжку.

Причини набряків Неймовірно: від тривалої сидячи під час подорожі до некомфортного взуття та поганої функції нирок. Я рекомендую не поспішати приймати всі види препаратів і робити з засобами, перевіреними більш ніж одним поколінням. Немає. 5 завжди допомагає мені!

Що робити при набряках
  1. Запечена капуста лист
    Капуста допоможе позбутися від страшного набряку ніг! Помістіть листи в холодильник, нанесіть їх холодним до найбільш проблемних зон.
    Габаритний зображення

2. Питна вода
    Якщо ви п'єте мало, особливо в гарячому сезоні, тіло зберігає надлишок води і набряки відбувається! Пити якомога більше води - це процедура має деякі переваги. Це те, що рекомендується в першому місці. вся в соку Харчування

3. Зварений рис з соди
    Змішайте трохи вареного рису з соди і застосуйте цей компрес на ногу. Набряки вийдуть дуже швидко!
    р.

4. Євкаліптова ванна
    Єкаліпт не тільки корисний для коала! Купання з додаванням пари крапель ефірного масла евкаліпта є засобом миттєвого зняття від набряків. Евкаліпт допоможе стимулювати кровообіг, а ноги відразу будуть відчувати себе краще!

5. Морська сіль ванна
    Купання з морем або гімалайською сіллю: засіб від набряків! Кілька столових ложок солі просто додайте в басейн водою.
    р.

6. Магній в їжі
    Якщо у організму досить магній, набряк не страшний. Їжа більше продуктів з цим корисним елементом: зелені листові овочі, какао, горіхи, гречана каша, вівсяна, яйця - доступні продукти харчування для здоров'я!

7. льодяники
    Якщо застосовувати лід до ніг, судини звужуть, і дискомфорт пройде!

Я думаю, що це не буде зайвим, щоб поділитися з друзями ці корисні рецепти: в гарячому сезоні набряк ніг стає сирим для багатьох. "Сайт" Здрастуйте здоров'я!