Давайте подивимося на кращі французькі фільми (від нових)

Коли день здається незламним, я перетворю на світлому французькому повнометражному плівці. Після всього, мої улюблені їдалки круасанів і жарозних ніг можуть зробити фільми! Вони так живуть. яскраві і емоційній Вони можуть точно дихати життя навіть на найсвіжіший тиждень.

Французька повнометражна плівка Сьогодні Редакція "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, підбіром Французька (з нових) Не пропустіть!

Van Gogh in Love – це фантастична комедія про Ван Гог. Митець колись сказав, що справжня любов надихає аверсію до мистецтва. Це слова молодого художника Лева Мазотті бере на себе керівництво, щоб дійти і доповнювати коханим.

Він робить все: світове полум'я, і відповідна багата дружина, і галерея в Нью-Йорку. А потім Лео познайомиться з реальним Ван Гогом, який піклується про його екс і не трохи турбує, що через любов і сім'ю не зможе фарбувати.

Веб-сайт: www.gum_kinozal.com "Любов лист" Теплий і солодкий. Зібрано екс-дівчині, Йонас йде в кафе біля дому і пише її прощання любовного листа. Він не помітив, як новий історія кохання ломи поруч, і текст сторінки перетворюється на щось більше, ніж просто лист.

р.

«Мадам Перфумер». веселощі, красиво постріл. А історія цікава. Цей фільм дав мені різну перспективу на святах!

У цьому фільмі є дивовижна сцена дочки і батька на море на день народження. Відповідав мені фільм. Він знову доводить, що це ніколи не пізно і що краще подарувати коханій людині любов і турботу. Дуже рекомендую!

р.

@_sb_film_ «Друзі на голову» Красива комедія з глибокими уявленнями про дружбаВідносини між людьми, суперництвом, заздрістю та досягненням. Фільм про те, як люди зміняться, коли хтось досягається. Заздрити і вічний "довідник". Все ми любимо. Що дивитися, ми будемо говорити?

р.

Instagram / @kinoteatr.official "Великий Буг" Всі нові, 2022. Прийміть гарну фантазію комедії від Maestro Jean Pierre Jenet, який вистрілив добре відоме «Amelie». Про групу людей, які, у 2045 році, бойові роботи, які зайняли свій будинок.

Виявився винахідливим, іноді дуже смішним фільмом про цифрову тиранію і підйом машин - непристойним до тих пір, десь в середині фільму, машини накачують себе «чуттям гумору». А у вихідні дні, це дизтопія про rabid гаджети, де штучний інтелект купується, як природний, цілком доречний.

Незважаючи на грубість сценарію і незручних моментів, я раджу: гарний настрій. кіно Це буде!

98462.

Instagram / @kinoteatr.official "Хто і її" Безумовний реалізм, Париж, краса повсякденного життя. Просто історія, яка, ймовірно, відбувається щодня в одному з мегаполісів. Про те, що відбувається «дощ» народження відносин і як відносини з іншою особою визначає відносини з собою.

Instagram / @malinauskene "Литва, багато, сліпий" Не зовсім новий (2015) Французька повнометражна плівка, але обов'язково красива. Чому люди бояться любити? Чому вони йдуть від свого щастя? І якщо зовнішній вигляд приймається, то, можливо, краще буквально познайомитися з сліпо? Що таке любов? Чи можна любити тільки душу без перегляду тіла? Тексти пісень, а це означає: Чи не є любов до вашої ілюзії?

Не дає відповіді, і це добре. Це красива казка, тому це брехня, і натяка. Я дуже рекомендую дивитися!

р.

Instagram / @iwatcheurope "Вовк і Лев" І хочу закінчити вибір з милою і сенсорною плівкою, яку я дуже рекомендую. Про насй Молодий піаніст Алма повертається в будинок, де вона провела свій дитинство. Одного разу вона знаходить невеликий вовк і левовий куб, який знаходиться в дикій природі. Алма зберігає їх і таємно залишає їх в домашніх умовах. Вони ростуть разом, і здається, що нічого не може знищити їх дружбу.

Але один день виявлений секрет. Ліон спійманий і відправлений на цирк, що блукає, і вовк береться на дослідження вчених. Тепер всі три з’являться на неймовірну і небезпечну подорож, щоб від’єднатися з родинами.

Instagram / @pioner_film Редакційна рада Я також хочу познайомитися з іншим вибором фільмів, які обов'язково залишать знак на душі. Найвища якість, глибока і гідна уваги фото!

Французька плівка змушує вас думати про справжні цінностіПідвищує настрій і дарує позитивні емоції. Після перегляду фільмів, перерахованих в цій колекції, тільки м'який, приємний післясмак залишається.

Можливо, ви бачили ці фільми перед тим, як вони? Що ще можна доповнювати цей список? Спасибі заздалегідь!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное