Відправляючи батько-в-право вирішив маррі медсестри, вона хоче робити його

«Мої мами-в-праві і батько-в-праві завжди лікували мене по-різному. Ось чому я так хвилююсь про Арсенію Петровичу. Жінка зіткнулася з проблемою, яка змушує її зробити вибір. Доля батька чоловіка буде залежати від нього. Як буде робити героїні, читати далі в статті.

Коли мій чоловік приніс мені зустрітися з батьками, я відразу не схожий на мій майбутній маму. Я був занадто простим, згідно з нею. У сім'ї ніколи не було жодного багатства. Саме тому ми планували тихе весілля. Я не маю грошей на сукню.

Мій батько чоловіка любив мене відразу. По-перше, до свята, він назвав мене до дому і таємно дав мені гроші на сукню. Він дав нам партію. Арсеній Петрович відповів: «Особливо, що ви повинні бути дружиною сина». І я був.

Наші відносини з матір'ю ніколи не покращуються. Неважливо, скільки я спробував бути хорошою донькою, її спроби були непристойними. Навіть коли я почав заробляти гроші, я все одно був простою А Арсенія Петрович не хочу душі моєї душі. Коли ваня і у мене були діти, він завжди зіпсував їх. І вони просто прикрашають свого діда.

Моя мати-в-правила кілька років тому. Вдоволений, мій батько-в-право перейшов на країну, а його квартира в місті почала орендувати. Коли ми побували його, він завжди відмовився допомогти нам. Я працюю в саду. І тоді гості дали нам стільки, що місяць заздалегідь був досить.

р.

Я знаю, що я завжди можу покладатися на мій батько. І відчував той же спосіб про мене. Недавно хворий. Захворювання почалася значною мірою, а Арсенія Петровича стала лежачи. А ще одна жінка з'явилася в житті. господиня.

Я відомий Людмила протягом тривалого часу, і я чесно ніколи не любила її. Вона завжди скаржалась про життя і її недбалих синів, які не допомогли їй. Він завжди поганий для неї. І це дійсно дратує.

Але, щоб приїхати до мого батька-в-завтра, кожен день я не міг фізично. Ось чому я оцінив цю жінку. До одного дня батько-в-право сказав, що він хоче легалізації відносин з Людмила. Як і не можна, жінка завжди в будинку, і вона не має статусу. А Арсеній Петрович себе дихає нерівно до свого сусіда. Вони мали дуже теплі стосунки.

Я хочу, щоб мій батько був щасливим. Щоб мати надійну людину, яка буде любити його нікому. Але в Людмилі я бачив щось зовсім інше. Я був майже впевнений, що ця жінка просто бажала rob Arseny Petrovich's fortune, щоб стати його правдивим спадкоємцем дружини.

Мій чоловік каже, що я зроблю стипендії. Але останнім часом Людмила попросила, хто живе у батьківській квартирі, якби не було нічого спільного. Я не схожий на те, що таке розмова.

Я не знаю, що робити. Я боїться поговорити з Арсенієм Петровичем. Що, якщо він думає, що у мене є власні цілі і не Людмила? Я не хочу руйнувати стосунки з ним. Але я не хочу, щоб одягатися з цією жінкою. Я думав про те, що мій батько

З одного боку я розумію занепокоєння Тетяни. Не може бути підставою для довіри Людмила. Але з іншого боку, він схожий на героїні, просто хоче мати спадок. Не прямо, звичайно, але через чоловіка. Тим не менш, що саме про це.

Я бачу нічого невірного з Арсенієм Петровичом, що робить. Він психічно здоровий. Він має право будувати своє життя, як він хоче. Вітаю?