28
Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта
Смачні гарбузові тістечка – це моя слабкість. Я спробував багато. пердятІ це один з моїх улюблених. По-перше, тому що в рецептурі немає борошна або яєць. Особливо це стосується зростання ціни яєць.
По-друге, його аромат дивно приваблює всю сім'ю разом на кухні. Ми п'ятаємо чай з ним і поговоримо з ним. Що потрібно для атмосферного осіннього вечора!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування соковитого гарбузового пирога «Ревані». Східні страви!
Смачні гарбузові тістечка Склад
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!
Смачні випічка від гарбуза прикрасить будь-який осінній святковий стіл, додасть гарний настрій і шматочок затишку на будні дні. Є багато рецептів гарбузових пирогів і це одна з гідних і нетривіальних варіантів, які, безумовно, варто спробувати цю падіння, щоб засвітити наше, так, складне життя.
По-друге, його аромат дивно приваблює всю сім'ю разом на кухні. Ми п'ятаємо чай з ним і поговоримо з ним. Що потрібно для атмосферного осіннього вечора!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування соковитого гарбузового пирога «Ревані». Східні страви!
Смачні гарбузові тістечка Склад
- 0,5 кг тертого гарбуза (2 ст.л.)
- 0,5 л кефіру (2 ст.л.)
- 300г манка
- 100г цукру
- 1,5 ч.л. розпушувача
- щіпка
- лимонна шкірка, кориця і ваніль за смаком
- щіпка
- ангел
- свінгери
Підготовка
- Промийте гарбуз, очистіть його і натріть його на дрібній тертці. Це, мабуть, найскладніший з усіх етапів виготовлення цього торта.
- У глибокій мисці змішайте натертий гарбуз з цукром і омоліною. Додати розпушувач, сіль, корицю і ваніль за смаком.
- Натріть застібку лимона, залийте його кефіром і перемішайте її до однорідності.
- Залийте тісто в прямокутну масляну форму. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини. р.
- Виріжте готовий торт у гарячій формі по діагоналі так, щоб діаманти вийшли. Залийте сиропом запікання зверху. Замість варення можна використовувати суміш меду і води (2 столові ложки меду використовується на склянці води). Або можна відварити склянку води 2 столові ложки цукру і додати лимонний сік до цього.
- Посипати торт кокосовими стружками зверху. Подавати таблицю холоду. Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!
Смачні випічка від гарбуза прикрасить будь-який осінній святковий стіл, додасть гарний настрій і шматочок затишку на будні дні. Є багато рецептів гарбузових пирогів і це одна з гідних і нетривіальних варіантів, які, безумовно, варто спробувати цю падіння, щоб засвітити наше, так, складне життя.
Свіжий прогноз «Земля» Сергія Кобзаря
Батько навчив, як посипати одяг з другої руки з святою водою для очищення енергії речей