Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

Смачні гарбузові тістечка – це моя слабкість. Я спробував багато. пердятІ це один з моїх улюблених. По-перше, тому що в рецептурі немає борошна або яєць. Особливо це стосується зростання ціни яєць.

По-друге, його аромат дивно приваблює всю сім'ю разом на кухні. Ми п'ятаємо чай з ним і поговоримо з ним. Що потрібно для атмосферного осіннього вечора!

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування соковитого гарбузового пирога «Ревані». Східні страви!

Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

Смачні гарбузові тістечка Склад
  • 0,5 кг тертого гарбуза (2 ст.л.)
  • 0,5 л кефіру (2 ст.л.)
  • 300г манка
  • 100г цукру
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • щіпка
  • лимонна шкірка, кориця і ваніль за смаком
  • щіпка
  • ангел
  • свінгери

Підготовка
  1. Промийте гарбуз, очистіть його і натріть його на дрібній тертці. Це, мабуть, найскладніший з усіх етапів виготовлення цього торта. Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

2. У глибокій мисці змішайте натертий гарбуз з цукром і омоліною. Додати розпушувач, сіль, корицю і ваніль за смаком. Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

3. Натріть застібку лимона, залийте його кефіром і перемішайте її до однорідності. Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

4. Залийте тісто в прямокутну масляну форму. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини. Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта р.

5. Виріжте готовий торт у гарячій формі по діагоналі так, щоб діаманти вийшли. Залийте сиропом запікання зверху. Замість варення можна використовувати суміш меду і води (2 столові ложки меду використовується на склянці води). Або можна відварити склянку води 2 столові ложки цукру і додати лимонний сік до цього.

6. Посипати торт кокосовими стружками зверху. Подавати таблицю холоду. Бодибилдерши! Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!

Смачні випічка від гарбуза прикрасить будь-який осінній святковий стіл, додасть гарний настрій і шматочок затишку на будні дні. Є багато рецептів гарбузових пирогів і це одна з гідних і нетривіальних варіантів, які, безумовно, варто спробувати цю падіння, щоб засвітити наше, так, складне життя.