Всі турецькі сальцани прикрашають "Ревані" манки, ось осінній варіант соковитого торта

Смачні гарбузові тістечка – це моя слабкість. Я спробував багато. пердятІ це один з моїх улюблених. По-перше, тому що в рецептурі немає борошна або яєць. Особливо це стосується зростання ціни яєць.

По-друге, його аромат дивно приваблює всю сім'ю разом на кухні. Ми п'ятаємо чай з ним і поговоримо з ним. Що потрібно для атмосферного осіннього вечора!

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування соковитого гарбузового пирога «Ревані». Східні страви!

Смачні гарбузові тістечка Склад
  • 0,5 кг тертого гарбуза (2 ст.л.)
  • 0,5 л кефіру (2 ст.л.)
  • 300г манка
  • 100г цукру
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • щіпка
  • лимонна шкірка, кориця і ваніль за смаком
  • щіпка
  • ангел
  • свінгери

Підготовка
  1. Промийте гарбуз, очистіть його і натріть його на дрібній тертці. Це, мабуть, найскладніший з усіх етапів виготовлення цього торта.

2. У глибокій мисці змішайте натертий гарбуз з цукром і омоліною. Додати розпушувач, сіль, корицю і ваніль за смаком.

3. Натріть застібку лимона, залийте його кефіром і перемішайте її до однорідності.

4. Залийте тісто в прямокутну масляну форму. Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини. р.

5. Виріжте готовий торт у гарячій формі по діагоналі так, щоб діаманти вийшли. Залийте сиропом запікання зверху. Замість варення можна використовувати суміш меду і води (2 столові ложки меду використовується на склянці води). Або можна відварити склянку води 2 столові ложки цукру і додати лимонний сік до цього.

6. Посипати торт кокосовими стружками зверху. Подавати таблицю холоду. Бодибилдерши!

Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!

Смачні випічка від гарбуза прикрасить будь-який осінній святковий стіл, додасть гарний настрій і шматочок затишку на будні дні. Є багато рецептів гарбузових пирогів і це одна з гідних і нетривіальних варіантів, які, безумовно, варто спробувати цю падіння, щоб засвітити наше, так, складне життя.