У селі, моя мама не вірила їм, поки не половила її батьком

Як діти, ми думаємо, що наші батьки ідеально підходять. У нас немає ідеї про дорослість. Але з віком ми починаємо розуміти, що кожен не гріх. І наші батьки не є винятком. Це те, що сталося в героїні нашої історії, яка дізналася, що вона має молодший брат.

р.

Редакція "Сайт" Він розповідає про тонкощі долі і залишає дії героїв історії до вашого справедливого випробування.

Коли я був маленьким, мій тато був найважливішою людиною в моєму житті. Я думав, що він був супергеро від казок. Я тільки згадав про нього хороші речі. Я теж пам'ятаю мого батька, який покинув. Але я не думав про те, чому це сталося. Але правда нещодавно вийшов.

Моя мама і у мене була розмова і я пам'ятаю цей момент. Вона була німою, а потім вона сказала мені все. Що було 15 років тому. Тільки 10. Мій дадж пішов в місто багато. Здійснити роботу. Я кохаю, тому що мій тато завжди приніс мені цукерки. Але мама пам'ятає її по-різному. Після того, як в с. були ромби, що батько його мав вафель з жінкою, яка прийшла до с. за роботу.

У с. вони не зустрілися, а для дат пішли в місто. Хто сказав, що, але мій мама не вірив мене. До тих пір, як я бачив мій тато, залиште цей жіночий будинок. Спочатку він спробував виправдати себе, але потім він зізнався. Моя мама спокійна, але вона не могла стояти її. Я сказав йому, щоб запакувати і вижити. Він пішов. Ось чому він не був домом протягом місяця.

Він побачив його матір, щоб пробачити його. Моя мама в кінцевому підсумку погодилася через мене, бо я любив його так багато. Це не так легко, хоча. Вона сказала мені цю історію зі слізами в очах. Не знаю, як її комфортно. Але це не все, що я мав вчитися.

Після цього жінка залишила село. Але приймали ромби. Вона сказала, що жінка мала дитину. Мій батько відхиляв все і ніколи не сказав, що жінка знову. Моя дада почала говорити мені, коли я одружився і лівий будинок. Тоді він почав з'єднатися з ним. Моя мама дізналася про це і якось приймала її. Вони не сказали мені нічого.

Він перетворив мій світ вниз. Нещодавно мій молодший брат написав мені. Він привітав мене на свято. І тепер вона пише мені весь час, я відповіла в моносилі. Я не маю бажання спілкуватися з ним. Хоча він мій брат кров'ю, для мене він є лише помилкою моєї батьківської молоді. Чи можу я бути відповідальним за свої помилки? Я не думаю.

Тато болить про це, але нічого не можна робити про це. Цей хлопець просто нагадує мені, як недосконалий мій тато. Ви думаєте, що я неправильно?

(доб. 3)

Важко сказати про цю ситуацію. Звичайно, героїне право. Після того, як вона не повинна претендувати, що вона хоче спілкуватися з хлопцем, навіть він і її брат. Але з іншого боку, ви можете прийняти трохи більш зрілості і спробувати прийняти ситуацію. Може бути дівчина просто потребує більше часу, щоб з'ясувати її.

Що ви думаєте?