У селі, моя мама не вірила їм, поки не половила її батьком

Як діти, ми думаємо, що наші батьки ідеально підходять. У нас немає ідеї про дорослість. Але з віком ми починаємо розуміти, що кожен не гріх. І наші батьки не є винятком. Це те, що сталося в героїні нашої історії, яка дізналася, що вона має молодший брат.

У селі, моя мама не вірила їм, поки не половила її батьком р.

Редакція "Сайт" Він розповідає про тонкощі долі і залишає дії героїв історії до вашого справедливого випробування.

Коли я був маленьким, мій тато був найважливішою людиною в моєму житті. Я думав, що він був супергеро від казок. Я тільки згадав про нього хороші речі. Я теж пам'ятаю мого батька, який покинув. Але я не думав про те, чому це сталося. Але правда нещодавно вийшов.

Моя мама і у мене була розмова і я пам'ятаю цей момент. Вона була німою, а потім вона сказала мені все. Що було 15 років тому. Тільки 10. Мій дадж пішов в місто багато. Здійснити роботу. Я кохаю, тому що мій тато завжди приніс мені цукерки. Але мама пам'ятає її по-різному. Після того, як в с. були ромби, що батько його мав вафель з жінкою, яка прийшла до с. за роботу.

У с. вони не зустрілися, а для дат пішли в місто. Хто сказав, що, але мій мама не вірив мене. До тих пір, як я бачив мій тато, залиште цей жіночий будинок. Спочатку він спробував виправдати себе, але потім він зізнався. Моя мама спокійна, але вона не могла стояти її. Я сказав йому, щоб запакувати і вижити. Він пішов. Ось чому він не був домом протягом місяця.

Він побачив його матір, щоб пробачити його. Моя мама в кінцевому підсумку погодилася через мене, бо я любив його так багато. Це не так легко, хоча. Вона сказала мені цю історію зі слізами в очах. Не знаю, як її комфортно. Але це не все, що я мав вчитися.

Після цього жінка залишила село. Але приймали ромби. Вона сказала, що жінка мала дитину. Мій батько відхиляв все і ніколи не сказав, що жінка знову. Моя дада почала говорити мені, коли я одружився і лівий будинок. Тоді він почав з'єднатися з ним. Моя мама дізналася про це і якось приймала її. Вони не сказали мені нічого.

Він перетворив мій світ вниз. Нещодавно мій молодший брат написав мені. Він привітав мене на свято. І тепер вона пише мені весь час, я відповіла в моносилі. Я не маю бажання спілкуватися з ним. Хоча він мій брат кров'ю, для мене він є лише помилкою моєї батьківської молоді. Чи можу я бути відповідальним за свої помилки? Я не думаю.

Тато болить про це, але нічого не можна робити про це. Цей хлопець просто нагадує мені, як недосконалий мій тато. Ви думаєте, що я неправильно?

У селі, моя мама не вірила їм, поки не половила її батьком (доб. 3)

Важко сказати про цю ситуацію. Звичайно, героїне право. Після того, як вона не повинна претендувати, що вона хоче спілкуватися з хлопцем, навіть він і її брат. Але з іншого боку, ви можете прийняти трохи більш зрілості і спробувати прийняти ситуацію. Може бути дівчина просто потребує більше часу, щоб з'ясувати її.

Що ви думаєте?