26
Я не впізнав другу
Я люблю експериментувати з різними смаками та інгредієнтами. Я багато їжі, тому я повинен бути розумним. Найбільше завдання - замінити яйця в посуді. У мене є багато хитрощів. І нещодавно я хотів зробити домашній майонез без яєць. Я знайшов великий рецепт, який я хочу поділитися з вами.
Редакція "Сайт" Як зробити домашній майонез без яєць. Також в статті ви знайдете пісну альтернативу.
Домашній майонез без яєць Інгредієнти
Підготовка
Можливо, це буде смаку різним від майонезу на жовтках. Але мені, він досить хороший. Соус в фактурі дуже ніжний і пишний. Добре для салатів. Я навіть спробував зробити крабовий салат з цим соусом. Дуже смачно!
Ми обіцяємо розповісти вам, як зробити пісний майонез. Про те, як зробити майонез без яєць і молока. Для цього вам знадобиться аквафаба, з яким соус готують один-два рази. Це відвар квасолі, які часто замінюють яйцями не тільки в соусах, але і в випічці.
Є простий спосіб, ви можете прийняти сої або мигдальне молоко. Також можна збити до потрібної консистенції. Вам може знадобитися більше нафти, але результати зроблять вас щасливими. Хочу зробити майонез на мигдальному молоці, потім він отримує незвичайний смак. Такий заправка стане ідеальним для салатів. Я сподіваюся, що цей рецепт допомагає вам стільки, скільки я робити!
Редакція "Сайт" Як зробити домашній майонез без яєць. Також в статті ви знайдете пісну альтернативу.
Домашній майонез без яєць Інгредієнти
- 150 мл молока
- 300 мл рослинної олії
- 2-3 ч.л. гірчиці
- 2 ст. л. лимонного соку
- 0,5 ч.л. солі
- щіпка
Підготовка
- Рецепт домашнього майонезу дуже простий. Єдине, що вам потрібно, є незрівнянним блендером. Так, приготуйте всі необхідні інгредієнти, блендер і сухі ємності.
- Удар молоко в мисці.
- Не зупиняючи збивання, поступово додайте масло тонкою стручкою. В'язкість. Якщо ви думаєте, що майонез не густий, можна додати трохи більше олії. р.
- При отриманні правильної консистенції додайте сіль, цукор, гірчицю і лимонний сік.
- Зробіть його однорідною. Ваш домашній майонез без яєць готовий!
Можливо, це буде смаку різним від майонезу на жовтках. Але мені, він досить хороший. Соус в фактурі дуже ніжний і пишний. Добре для салатів. Я навіть спробував зробити крабовий салат з цим соусом. Дуже смачно!
Ми обіцяємо розповісти вам, як зробити пісний майонез. Про те, як зробити майонез без яєць і молока. Для цього вам знадобиться аквафаба, з яким соус готують один-два рази. Це відвар квасолі, які часто замінюють яйцями не тільки в соусах, але і в випічці.
Є простий спосіб, ви можете прийняти сої або мигдальне молоко. Також можна збити до потрібної консистенції. Вам може знадобитися більше нафти, але результати зроблять вас щасливими. Хочу зробити майонез на мигдальному молоці, потім він отримує незвичайний смак. Такий заправка стане ідеальним для салатів. Я сподіваюся, що цей рецепт допомагає вам стільки, скільки я робити!
Астрологер назвав три ознаки зодіаку, для яких жовтень буде казковим
Кожен сміхався в дикої краси, але в день все змінилося.