Яблуні млинці, з яких вони не відновлюють, можна їсти сміливо

М'ясні млинці з яблуками чудово. сніданок для дітей і дорослих. Аналогічний рецепт використовується німецькими господинями. Приготувати млинці досить швидко і без зайвих недоліків від простих і доступних продуктів. В результаті всі хвалі!

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинціВони не краще. Ви можете їсти сміливо!

М'ясні млинці з яблуками Інгредієнти для тесту
  • 80г цукру
  • 2 яйця
  • 250 мл кефіру (або білого йогурту)
  • 1 ч.л. соди
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 300г борошна
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 2-3 яблука
  • 20г вершкове масло
  • 1,5 ст. цукру

Підготовка
  1. Спочатку промийте, очистіть і кубіть яблука.

2. На нагрітій сковороді з рослинною олією тушки яблука близько 5 хвилин, після чого посипають їх цукром і тушками на ще 5-8 хвилин. Залийте яблука в чашу і дайте їм трохи охолонути.

3. Для Тестування Додати кефір, цукор, сіль і соду в яйця. Перемішайте вінок до однорідності. До речі, замість кефіру можна використовувати білий низькожирний йогурт.

4. Залити борошно в тісто і залити рослинним маслом. Перемішайте вінок до однорідності.

5. На нагрітій сковороді з рослинною олією залити трохи менше ніж свічка тесту. Потім, коли тісто злегка захоплюється, заливаємо начинку яблук зверху, а потім знову тісто. За таким же принципом формуйте всі млинці. Поставте їх з двох сторін до золотистого. Займіть близько 5 хвилин!

6. Якщо ви хочете, млинці з яблуками можна злегка посипати цукровою пудрою і прикрасити листям м'яти. Бодибилдерши!

Я також пропоную дізнатися, як приготувати гарбузові млинці, які не залишають стіл, але полетіти. Неважливо, скільки ви варите, ніколи не достатньо!

М'ясні млинці з яблуками виходять ніжними, помірно солодкими, ароматними. Це диво! Ви їсти з другого млинця. Для сніданку або як закуска, це те, що вам потрібно!

Я хочу спробувати приготувати такі млинці з сливами і грушами. Я думаю, що це дуже смачно!