24
Яблуні млинці, з яких вони не відновлюють, можна їсти сміливо
М'ясні млинці з яблуками чудово. сніданок для дітей і дорослих. Аналогічний рецепт використовується німецькими господинями. Приготувати млинці досить швидко і без зайвих недоліків від простих і доступних продуктів. В результаті всі хвалі!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинціВони не краще. Ви можете їсти сміливо!
М'ясні млинці з яблуками Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я також пропоную дізнатися, як приготувати гарбузові млинці, які не залишають стіл, але полетіти. Неважливо, скільки ви варите, ніколи не достатньо!
М'ясні млинці з яблуками виходять ніжними, помірно солодкими, ароматними. Це диво! Ви їсти з другого млинця. Для сніданку або як закуска, це те, що вам потрібно!
Я хочу спробувати приготувати такі млинці з сливами і грушами. Я думаю, що це дуже смачно!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинціВони не краще. Ви можете їсти сміливо!
М'ясні млинці з яблуками Інгредієнти для тесту
- 80г цукру
- 2 яйця
- 250 мл кефіру (або білого йогурту)
- 1 ч.л. соди
- 3 ст.л. рослинної олії
- 300г борошна
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 2-3 яблука
- 20г вершкове масло
- 1,5 ст. цукру
Підготовка
- Спочатку промийте, очистіть і кубіть яблука.
- На нагрітій сковороді з рослинною олією тушки яблука близько 5 хвилин, після чого посипають їх цукром і тушками на ще 5-8 хвилин. Залийте яблука в чашу і дайте їм трохи охолонути.
- Для Тестування Додати кефір, цукор, сіль і соду в яйця. Перемішайте вінок до однорідності. До речі, замість кефіру можна використовувати білий низькожирний йогурт.
- Залити борошно в тісто і залити рослинним маслом. Перемішайте вінок до однорідності.
- На нагрітій сковороді з рослинною олією залити трохи менше ніж свічка тесту. Потім, коли тісто злегка захоплюється, заливаємо начинку яблук зверху, а потім знову тісто. За таким же принципом формуйте всі млинці. Поставте їх з двох сторін до золотистого. Займіть близько 5 хвилин!
- Якщо ви хочете, млинці з яблуками можна злегка посипати цукровою пудрою і прикрасити листям м'яти. Бодибилдерши!
Я також пропоную дізнатися, як приготувати гарбузові млинці, які не залишають стіл, але полетіти. Неважливо, скільки ви варите, ніколи не достатньо!
М'ясні млинці з яблуками виходять ніжними, помірно солодкими, ароматними. Це диво! Ви їсти з другого млинця. Для сніданку або як закуска, це те, що вам потрібно!
Я хочу спробувати приготувати такі млинці з сливами і грушами. Я думаю, що це дуже смачно!
Некметп руки перекласти леді в категорію «дощів», змішати мазь для домашнього омолодження
Королева Camilla - це неприємний, любить просту їжу.