Міс Америка конкурс

Kayla Martel, 21-річний конкурс краси, зарекомендував, що ви не повинні мати розкішні волосся, щоб виграти цей вид конкуренції. Кайла приніс додому назву «Міс Делавер» і наноситься на сторінку Міс Америка. Дівчина не піклується про це на всіх!

Кайла страждає від алопеції, аутоімунного захворювання, що впливає на волосяні цибулини і буквально призводить до облисіння.
Не дивлячись на цей погляд, Кайла взяв участь у конкурсі краси кілька разів. Міс Delaware Kayla спочатку хотів викинути. Але зустріч з п'ятирічним Ліляном Хейкемом, який страждає від того ж недуги, зробило враження на Кайл, і вона вирішила, що вона все ще візьме участь у змаганнях. І в цей раз мріяла. Кайла отримав бажане звання і честь представляти свою батьківщину на сайті Міс Америка.

Хтось стверджує, що Kayla вдалося виграти цю назву тільки тому, що вона не зносила Wig цей час. При запиті, що вона думала про це, вона відповів, що вона не помітила її недоліки. «Я сподіваюсь, що судді обрали мене як переможець, оскільки я дійсно заслуговував його», - сказав Кайла. Kayla додано, що вона тільки випадково зношує гній. Вона вважає, що вона виглядає приємніше для людей. У більшості випадків вона віддає перевагу природному вигляду.

Kayla почав втратити волосся у віці від 10 років. Згодом кількість волосся збільшена, а при помітній облисіння утворилася, лікарі діагностували алопецію. З цією хворобою роки підліткового віку Кайла непросто, але на її кредит вона закінчила цей час і тепер може використовувати її назву Miss Delaware, щоб допомогти іншим людям, які страждають цим захворюванням.