Я надіслав мій мама-завдяки, що я живу кохану дружину щодня.

«Такі гарбузові пиріжки в духовці, тому будуть гостям найближчим часом!» говорить мій чоловік і посмішки. "Так, ми чекаємо вашої матері, дорого!" Я відповів. Я вирішив здивувати маму-в-право з американським кексом-подібним гарбузовим пирогом. В першу чергу вона не спробувала. По-друге, такі випічка зручно їсти, і ви можете надати кекси будинку з вами.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки гарбузовий пиріг У вигляді стаканчиків «Мати-в-праві». Оригінальний крок, осінній ніжність!

Смачний гарбузовий пиріг в духовці Інгредієнти для тіста
  • 300г борошна
  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. солі
  • 2 ст. цукру
  • 150г вершкове масло

Наповнення інгредієнтів
  • 450г гарбузове пюре
  • 1 ст.л. крему або молочного сиру
  • 2 яйця
  • 150г цукру
  • 10г ванільний цукор
  • 1 ч.л. кориці
  • 1кг кукурудзяний крохмаль
  • щіпка
  • 1 яйце + 1 ст. молока для змащення

Підготовка
  1. Спочатку запікаємо гарбуз в духовці до м'якого. Додайте трохи охолонути, а потім збийте її блендером до пюре.

2. Для Тестування потерти руками або блендером просіяного борошна з холодним маслом. Додати сіль, цукор і яйце. Замість яєць можна використовувати 4-5 столових ложки холодної води. Зберіть тісто в помаху, загорніть її в харчову плівку і поставте в холодильник на півгодини.

3. Для начинка У зручному контейнері збийте цукор спеціями (подрібнювач, корицю і горіх) і яйцями. Додати цукор, вершки і гарбузове пюре. Перемішайте його до однорідності.

4. Вийняти тісто з холодильника і розкачати на пилоподібному борошняному столі в тонкий шар товщиною 4-5 мм. З будь-яким круглим різанням для печива або скла, вирізати кола з тесту. Покладіть круги в млинці, покладіть їх в морозильну камеру протягом 15 хвилин. Також з цього тесту можна приготувати весь торт, діаметром від 23 до 26 см.

5. З залишків тесту можна приготувати декор у вигляді листків. Виріжте дрібні листя з тіста. Змастити їх збитим яйцем з молоком і запікати в духовці 10 хвилин до готовності.

6. Тісто для кексів також змащують збитим яйцем з молоком, потім залийте начинку. Кекси на 180 градусів за 40 хвилин до готовності.

7. Готовий. гарбуз Прикрасити його листям тіста. Бон привіт!

Редакційна колегія Також я пропоную ознайомитися з рецептом гарбуза з сиром. Ви можете приготувати його навіть без цукру, він все ще вийде солодко!

Якщо це смачний гарбуз тортиУ вашому будинку буде приємні розмови і сміхатися. Ця порція версія американського торта дуже зручна для роботи або школи.

Смачна, ароматна вершкова начинка з нотами кориці на тонкому піщаному тісті смакує навіть тим, хто не схожий на гарбуз!