677
Де підписати для пластику живота в Києві?
Перша думка про людину формується в першу чергу шляхом оцінки його зовнішнього вигляду. Красива фігура - знак доброго здоров'я і впевненості в собі. Однак слід розуміти, що виснажливе тренування і довгострокові дієти не завжди доводять бажаний результат. Коли всі нехірургічні методи намагаються, чоловіки та жінки вдаються до послуг пластичного хірурга.
Абдомінопластика: ціна в Києві і показання
Абдомінопластика – операція, під час якої лікар зможе змінити форму і розмір животи. Цей метод має наступні показання:
- зайва жирова тканина, яка не може бути видалена фізичними навантаженнями, правильне харчування та апаратне забезпечення;
- при наявності протипоказань до спорту;
- флабі шкіри, складки на животі;
- рубці;
- дивергенція прямих м'язів черевної порожнини.
Ця операція не використовується для боротьби з ожирінням або додатковими фунтами. Необхідно тільки виправити контури живота через ослаблений тон шкіри.
На молочному пластику ціна визначається для кожного випадку індивідуально. Для цього необхідно написати пластичний хірург.
Абдомінопластика в Києві з гарантією результатів
У клініці Platinum Laser ви можете отримати якісні послуги за доступною ціною. За призначенням хірурга можна записатися в контактах, зазначених на сайті або відправивши заявку онлайн. Лікар на початковій консультації визначить особливості вашого тіла, збирають анамнезу, направляють на обстеження, а також оберіть найбільш оптимальний тип хірургічного втручання.
Пацієнту необхідно підготуватися до операції. На даному етапі необхідно дотримуватися рекомендацій лікаря. Ви дізнаєтесь більше про консультацію. Процедура триває в середньому від 1,5 до 4 годин. Час залежить від складності втручання. При нанесенні стібків пацієнт буде класти на стискання білизни і перенести в комфортне приміщення. Потрібно залишатися в клініці близько 2-3 діб.
Якість послуг, які вже оцінили багато мешканців Києва. Клієнти довіряють Platinum Laser не тільки свою красу, але і їх здоров'я, тому лікарі намагаються зробити все можливе, щоб досягти бажаних результатів і будь ласка, пацієнтів. Для абдомінопластики (абдомінальна пластика) ціна починається від 2900 євро.
Німецький господиня не змийте посуд з мила, дізнався, що ловить
Я надіслав мій мама-завдяки, що я живу кохану дружину щодня.