Я чекаю на осінь, і я нарешті буду готувати гарбуз на сніданок, обід і вечерю.

Я чекаю на осінь, я нарешті буду варити гарбуз на сніданок, обід і вечерю. Насосні страви в духовці і в сковороді, в козацьких і Сотеїніках - в будь-яких стравах у мене є. Я люблю цей прекрасний і смачний овоч. Він неоднозначно символ цього пори, який є «ми чарівним».

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися вибором воістину осінній гарбуз. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт. Я спробував і не вірю, що це гарбуз!

Насосні страви в духовці

Крем-суп гарбузовий Перше, що я стартую з гарбузом. крем-суп і беконом. Я перший спробував його на поїздці, де мій чоловік, який ще був мій хлопець, запропонував мені. Для мене це перше блюдо особливо. Рецепт, до речі, відмінна: один раз варений, ви хочете приготувати його знову і знову!

інгредієнти
  • 1кг гарбуз
  • 2 морква
  • 2 цибулини
  • 1 ст.л. крему
  • 100г беконом
  • 3 зуба. Кошик
  • рослинно-масляний
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Посмажити беконом в рослинній олії, покласти її на тарілку.
  2. Зріжте цибулю і часник дрібно. Посмажити її в рослинній олії.
  3. Наріжте моркву, поріжте гарбуз м'якоть на середні шматки. Каркас в одній сковороді ще 10 хвилин.
  4. Покласти овочі в каструлю, залити воду і відварити до готовності гарбуза.
  5. Подаруйте суп блендером, додайте вершки, варіть протягом 2 хвилин.
  6. Поставте його, поперіть його, додайте беконом і отримайте ще одну хвилину.
  7. Подавати порційні, прикрасити насінням гарбуза і тріщинами.

Найпростіший варіант гарбузй При бажанні можна додати родзинки, абрикоси або кліщі до неї. Також смачно посипати насінням гарбуза і корицею.

Ну, якщо ви трохи занурилися, то можна приготувати рисову кашу з гарбузом в молоці. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Для цього гарбуз (600 г) нарізати невеликий куб, відправити на каструлю і залити 600 мл води, додати 1 чайну ложку солі і 2 столові ложки цукру.

Варіть протягом 5 хвилин, потім додайте 600 мл молока і дайте його кип'ятити. Додати 400 грам змивного рису і варити, помішуючи, протягом 20 хвилин. Вимкніть вогонь і додайте 140 грам вершкового масла. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Бон привіт!

Ще одна з моїх улюблених - гарбуз. куркай Має тонкий, але дуже смачний шар тіста, начинка гарбуза з м'ясом і цибулею і ніжним заливкою на основі сиру і крему. Поведи мене, не можна розбити!

Габаритний зображення

Тест інгредієнти
  • 50г вершкове масло
  • 1 яйце
  • 100г сметана
  • 1 ст.л. сухої трави
  • 1 ч.л. соди
  • 200г борошна

Наповнення інгредієнтів
  • 300 г курячого філе
  • 0,5 кг гарбуза
  • 150г цибулю
  • сіль, перець за смаком

Наповнення інгредієнтів
  • 200мл крем
  • 150г твердих сирів
  • 1 яйце
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто, перемішайте масло і сметану. Додаємо яйце, сушені трави і сіль. Подивитись його добре.
  2. Додати борошно. Змішайте м'яке тісто, кладемо її в помпу, загорніть її в харчову піну і вставте її в холодильник на півгодини.
  3. Наріжте цибулю півкільцями, залийте кубиками. Посмажити м'ясо з цибулею близько 10 хвилин.
  4. Наріжте гарбуз невеликими шматочками. Додайте до м'яса і туші ще 10 хвилин. Продам його і за смаком.
  5. Для заливки замочують сир на середній тертці. Залийте вершки і змішайте яйце. Додати спеції і перемішати.
  6. Олія форма. Викласти тісто і випрямити його рівномірно. Покладіть начинку на тісто.
  7. Залийте торт і запікайте його на 40 хвилин на 180 градусів. Бодибилдерши!

Ви можете здивувати гостей сервірацією. Наприклад, навіть самий звичайний рис можна запікати горіхами і сушеними фруктами в гарбузі. Не забудьте додати мед до нього! Так, за принципом, існує безліч варіантів страв, які можна запікати в гарбузі.

р.

Ну, для сніданку восени принаймні один раз варто приготувати гарбузові млинці або млинці. Вони не тільки смачні, але і здорові, а також виглядають як маленькі сонячні промені на тарілці!

Також гарбузові млинці не розчарують.

Є багато варіантів салатів з гарбузом. Моє улюблене: запечена гарбуз, нарізана кубиками + фета і сиром арубули. Все це може бути наповнений бальзамічним оцтом і медом. Салат з посипання - кунжутне або смажене насіння гарбуза.

Також є хороші варіанти теплих гарбузових салатів з індичкою або куркою.

Ну, для десерту, обов'язково слід приготувати гарбузові манжети з імбиром. Пити їх під час ранкової чайної вечірки - це задоволення!

інгредієнти
  • 250г гарбуз
  • 2 яйця
  • 140г борошна
  • 160г цукру
  • 10г розпушувач
  • 0,5 ч.л. соди
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. мелений імбир

Підготовка
  1. Зріжте гарбуз на шматочках і запікайте 40 хвилин на 180 градусів.
  2. Подрібніть гарбуз в пюре.
  3. Тісто: змішати борошно, розпушувач, соди, сіль, імбир.
  4. Окремо збити яйця з цукром.
  5. Додайте гарбузове пюре до збитих яєць, додайте сухі інгредієнти. Змішайте тісто.
  6. Заповнити форми на 2/3 і запікати в духовці нагріти до 180 градусів приблизно 35 хвилин.
  7. При бажанні кекси можна прикрасити вершками: сиром + вершками + цукровою пудрою.

І звичайно, ви повинні порадувати домашнього гарбуза касеролою і гарбузовим пирогом. Добре, для спеціальних випадків, гарбузовий сирець.

Редакційна рада Також я пропоную дізнатися, як приготувати золоті драніки з гарбуза і картоплі. Осінь 2022 хіт!

Діш гарбуз наповнювати кухню спеціальними ароматами осені і дати відчуття домашнього комфорту і тепла! Які рецепти ви знаєте і люблять? Поділіться досвідом приготування осені кулінарних шедеврів з нами в коментарях!