Про орендувати квартиру, ми були німими в ганчі, але сестра випадково дізналася все.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сімейні питання ускладнюються за принципом, намагаються розібратися в ній. Героїн історії сьогодні намагається розібратися в ній. Вона сказала нам про старшу сестру, яка вважає, що вона кидає її щось.

Редакція "Сайт" Вона передає цю історію з вами, щоб отримати вашу думку.

Я тепер у складній ситуації. Я між двома пожежами: моя сестра і чоловік. Тексти пісень, а це означає: І здається, що коли я вирішив, що робити, я буде важко час. Можливо, ви можете розповісти мені, що робити.

Для початку, у мене є старша сестра, Luda. Я повинен сказати, що вона не любила мене з дитинства. Моє батьківство завжди здавалося б, щоб привернути увагу до мене. Так вона часто зіпсувала свої іграшки, лікувала про мене до батьків. Проблеми не зупинилися в дорослому віці.

Коли мій нинішній чоловік запропонував мені, вона просто виражається. Після того, як я запровадив в сім'ю, Ліуда зламала ланцюг. Я ще молодий. Я був 21 в час і вона була 26. Вона прогулялася як хмара на весілля. І тоді я тримую, що ми розлучилися протягом шести місяців. Хіба вона була настільки ревнощою. Не знаю. Незважаючи на це, вона важлива для мене. Сім'я.

Не ламав. 6 років. Моя сестра одружилася теж, не за любов. Я думав, що вона просто довести, що вона була як мене. У 5 років вона породжувала трьох дітей. Вона і чоловік живе в Одесі, в однокімнатній квартирі, яка її чоловік успадкував. Я не знаю, чому у мене є три діти, якщо я не можу дозволити їм. Але це її рішення, я не буду судити.

Я не хотів би сказати про це, якщо це не для мене. Але все в порядку. Мій чоловік і я переїхав до Києва після весілля. Його матір залишив нам квартиру і перемістив у неї ф'янце. Про рік тому дідусь змінив свою квартиру. Він переніс на саму дачу. Квартира в хорошому районі, тому було прийнято рішення орендувати його.

Ми були дуже щасливі, тому що це значно підвищується. Ми намагалися не рекламувати те, що у нас є квартира. Але один день я сказав, що мій мама про це і вона сказала її сестра. Колись днів, моя сестра називається і сказала: «Чому не скажеш, що у вас була вакантна квартира?» Ми можемо просто переїхати до столиці. й

Я не знаю, що сказати. Вона слухала її переїзд в нашу квартиру. І отримую його, він рідний. Але вони мають власну квартиру, і про яку місто спокійніше, можна все одно сперечатися. Крім того, вона не збирається платити за квартиру. Коли я сказав чоловіка про це, він не був щасливим. Він не хоче чути про старшу сестру в нашій квартирі.

І я отримую це, насправді його квартира. Хоча я трохи засмучений, що він навіть не спробував симпатизувати з родиною. Сестра ніколи не зупиняється, що вони готові рухатися. І я не знаю, що робити зараз. Яка сторона вибрати?

Думка редакції героїні нашої історії була в складній ситуації. Важко вибрати чоловіка і сестри. Однак нам здається, що старша сестра діє занадто сміливо. Вона може попросити, якщо це було комфортно. І так вона просто вирішила, що вона була переміщена, і вона навіть не намагалася доглядати за її молодшою сестрою. Але в цей непростий час нам необхідно допомогти один одному. Що ви думаєте?