Я купив квартиру в Італії заробітку крові, і вони дізналися

Красивий. плоскі Це може стати справжнім райом у віці. Це те, що Ольга думала після 15 років в Римі. Жінка вже звикла до того, що її мета життя – доглядати за старими панами. Оля була надзвичайно любою жінкою, і це допомогло їй заробляти власний житло.

В Італії, Ольга рушила до Італії в її юності. Звичайно, див. кращей У будинку був чоловік і близнюки синів. Побачила, що її чоловік постарав будувати один бізнес або інший. Ольга вперше вважала, що її Ярослав буде успішним і дуже скоро вона повернеться. Але не було успіху.

Перший раз жінка дуже діти Вона часто криється вночі. Яка життєдіяльність до неї, Олеся здавала щось на увазі і непросто. Відокремити її від чоловіка і дітей, а потім перекидати її в іноземну країну. Але не вдалося відмовитися від такого вигідного місця, а Ольга залишилася з важким серцем.

Перша робота Ольга отримала знайомства. Вона шукала після літніх Альбертіна. Жінка ще не була занадто стара, але страждала від хребта. Оля швидко почала вивчати італійську, тому вона незабаром стала улюбленим супутником Альбертіна. Бабця часто послав її медсестра дітям і навіть дав їм деякі подарунки.

Ніщо змінилося в будинку Ольги. Мій чоловік був надзвичайно серйозним і продуманим. Гроші, яку я відправив мене на дітей. Сам Ярослав поступово став ще бідним. Ola вирішив самі, що буде відбуватися. робота harder І збираюся розпочати гасіння. Альбертіна попросила сина підняти зарплату Ольги трохи, і жінка затягувала її ремінь навіть затягувач.

Неважливо, що вона була для Ольги та Альбертина, після того, як жінка залишила цей світ. Її син запропонував, що Оля залишається очищувачем в будинку, але жінка відмовилася. Я вирішив шукати нову роботу. «Ви повинні спробувати свою удачу і спробувати щось нове», - думав Оля.

Тільки удачі відвернулися від Олі. Пропонував досить скромну зарплату. Для виходу з проблемної ситуації вона отримала посудомийну машину в великій мережі ресторанів. Збереження Оля не хочу витрачати, тому що гроші, заплановані на навчання дітей. Для більшої економії, бідна жінка їла лівих речей з ресторану або зовсім не їла. Під час роботи Оля була надмірно тонкою і збитою.

З чоловіком і дітьми Оля спілкувалися менше і менше кожного року. Знала вона для них. банкоматиАле вона відмовилася приймати її. Її чоловік любить свою будь-яку сторону, і діти не можуть відмовитися від своєї мами, можуть вони? З такими думками, Ольга зуміла заспокоїти себе. Хоча реальність була досить різною. Ярослав проживав ще однією жінкою, а діти звикли до того, що вона стала заміною матері.

З часом Олег зумів знайти кращу роботу. Вона була забезпечена гідною кількістю грошей протягом 15 років і вже замислювалася про те, що університети її хлопці будуть йти до. Зареєструватися Ольгою дуже хотілося приїхати і побачити свою сім'ю. Але що вона побачила не так багато відчуження жінки, як вона розчарувала її і зробила її відчуття.

Діти Ольги стали абсолютно неініціативними хлопчиками. Вони не зацікавили нічого, крім ігор, пляшки піни і регулярних зборів на вході. Оля була відлякута, коли один з близнюків просить в лобі: «Дів ти приніс гроші, стара жінка?» Хочу купити автомобіль. Занадто багато.

Коли Оля знову прийшов до зовнішньої країни, вона зрозуміла, що вона не хоче повернутися. Він не хоче бачити своїх дітей і чоловіків. Вони не знають, скільки занурить свою дружину і мати, зароблених під час голодування і збереження назавжди. Не просив, як вона відчувала. Сини потребують тільки грошей, і чоловік не приховує своїх гнів від раптового повернення Ольги. Після того, як він повинен був швидко ескорувати його з квартири, щоб спостерігати хоча б деякі заперечення.

Оля запечена і купила себе плоскій Я не думаю довго або довго. Я просто консультував своїх італійських друзів і зробив покупку. Тільки в своєму домі на пляжі жінка відчувала себе щасливою. Мій чоловік сказав, що він може почати процес розлучення. Ольга ніколи не повернеться до нього.

Сини відразу загрожують материнським траєктором. У світі немає автомобілів або університетів. Ярослав був тільки щасливим з розлученням, але його дружини не захищали його. На когабітанті і синах почався герман. Ситуація в сім'ї щодня підігріватий Люди похилого віку підходять під тим самим дахом, що і люди, які захоплюють.

Оля відчував, як вона була. феєріяй Фат нарешті був свого роду. На кожній стільці купили для своєї квартири, кожен декоративний статует і розпис. Вона прогулялася по місту і насолоджується її свободою. Самодостатній, вільний, красивий. Особа Олі випромінила посмішку і спокій.

Чи була ця квартира в Італії чарівною? Оля думав так. Але це дійсно допомогло позбутися від багаторічних яків. І хоча сім'я вважає її поганою дружиною і матір'ю, Ольга тепер відчувала себе дійсно живою. Вона продовжить працювати і допомагати всім їй. Її душа не зіпсована грошей. Оленка – єдиний, хто дійсно робить. Доброго дня!й