12
Я спробував парові бункери з санвузлом на екскурсію, можна їсти їх губами.
Солодкий. дріжджові З санвузлом вперше постаралися на екскурсії, коли відпочивають на Закарпатті. Вони називають Гомбіанами. Смак цієї делікатеси запам'ятовується надовго, вони можуть буквально їсти губами.
Тому, коли я побачила рецепт для цих парних бункерів на українській майстерні Лілії Звіт, я зрозумів, що Гомбовці з сливами, щоб бути на моїй кухні!
Сьогодні видання. "Сайт" підготовлені інструкції з підготовки Закарпаття фаршированій Не можна відірвати!
р.
Солодкі бункери з дріжджового тіста Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Спринклінг інгредієнти
Підготовка
Знайомтеся з рецептом цієї делікатеси, дивіться відео з кулінарного каналу Лілії Завіт. Вона має багато розумних і перевірених рецептів! про:blank
Я хотів би дізнатися, як зробити сирні коржі. Я запекла його в годину, і сім'я їсти її на тиждень, не запекла!
Ці свінгери З дріжджового тіста прикрасить будь-яку чайну вечірку. До речі, їх можна приготувати з будь-яких начинок. Не потрібно нічого купувати для приготування їжі, всі продукти прості і доступні, і результат вище всякої похвали.
Я дуже люблю старі автентичні рецепти, там щось сакральне, і це так смачно. Дуже рекомендую!
Тому, коли я побачила рецепт для цих парних бункерів на українській майстерні Лілії Звіт, я зрозумів, що Гомбовці з сливами, щоб бути на моїй кухні!
Сьогодні видання. "Сайт" підготовлені інструкції з підготовки Закарпаття фаршированій Не можна відірвати!
р.
Солодкі бункери з дріжджового тіста Інгредієнти для тесту
- 20 мл води
- 1 яйце
- 1 ч.л. сухих дріжджів (15 г пресованих)
- 80г + 1 ст. цукру
- 2 ст.л. рослинного масла
- 400-450г борошна
Наповнення інгредієнтів
- 300 г зливу
- 30г цукру
Спринклінг інгредієнти
- 30г масло
- 3 ст.л. мелених тріщин
- 1 ст. цукру
Підготовка
- Спочатку потрібно розвести дріжджі. Залийте сухі дріжджі в воду і додайте столову ложку цукру. За таким же принципом стиснені дріжджі можна розвести. Стирайте і залиште на 15 хвилин.
- Додайте решту цукру і яйце. Стирати знову. Залийте цю масу в чашу сіяного борошна. Мікс тісто.
- Додати рослинне масло до тесту. Простягайте руки близько 10 хвилин. В результаті тісто не прилипати до чаші або руками. Покрийте тісто кришкою або рушником і залиште його на годину.
- Промийте сливи, виріжте їх навпіл і видаліть кісточку. Покласти сливи в саутеїн і покласти цукор в. Залиште на 15 хвилин, щоб дати фруктовий сік. Важливо відварити сливи так, щоб вони м'які. Покладіть їх на вогонь і доведіть до кипіння.
- На пилоподібному борошняному столі розкачати тісто товщиною 1 сантиметра. Виріжте мушку з тіста. Ви можете взяти будь-яку круглу ріжучу для печива або скла діаметром близько 9 сантиметрів. Покласти сливи на кожну заготовку з тесту. Зберіть тісто в кульку, закріпіть краї так, щоб фарш не витікав.
- Лілія Звіт порадує приготування пароваркаТак вони вийдуть м'якше. Процідити оливу паровиків, викласти бункери на відстані один від одного, так як добре росте тісто. Затишна за 15 хвилин.
- Змочити їх з великою кількістю нафти і посипати меленими тріщинами або горіхи і цукор. Бодибилдерши!
Знайомтеся з рецептом цієї делікатеси, дивіться відео з кулінарного каналу Лілії Завіт. Вона має багато розумних і перевірених рецептів! про:blank
Я хотів би дізнатися, як зробити сирні коржі. Я запекла його в годину, і сім'я їсти її на тиждень, не запекла!
Ці свінгери З дріжджового тіста прикрасить будь-яку чайну вечірку. До речі, їх можна приготувати з будь-яких начинок. Не потрібно нічого купувати для приготування їжі, всі продукти прості і доступні, і результат вище всякої похвали.
Я дуже люблю старі автентичні рецепти, там щось сакральне, і це так смачно. Дуже рекомендую!
Прогноз Runologist на осінь 2022
Чоловік вішала знову, він не знав, що його дружина переглядала його