11
На корпоративі намагалася фірмовий новий салат «Корея», дізнався рецепт і вирішив повторювати в домашніх умовах
Я нещодавно мав можливість відвідати корпоративну партію. Відпустка не була пишною, як раніше, але посуд виявилося дуже добре. Дуже сподобалося один салат. Здається простий, але поєднання інгредієнтів дивовижна. Я не соромлюся копати в неї і з'ясувати, які інгредієнти були. Я зробив рецепт і вирішив повторити його в домашніх умовах. Цей салат з крабовими паличками і тріщинами підкорили всім своїм господарям. Я готую весь час.
Редакція "Сайт" Вона поділяє цей рецепт з вами. Дуже гарна вечеря і для вечірки!
Салат з крабовими паличками і тріщинами Інгредієнти
Підготовка
Найкраще подавати салат з крабовими паличками і тріщинами на столі відразу. В іншому випадку тріщини будуть розм'якшені і не так смачними. Я запевняю вас, поєднання інгредієнтів зробить вас щасливими. Крім того, салат виходить дуже елегантним і апетитним. Не сором'язливо покласти його на стіл. І це дуже просто, не потрібно особливих зусиль. Я сподіваюся, що цей рецепт залишається в кулінарній книзі.
Редакція "Сайт" Вона поділяє цей рецепт з вами. Дуже гарна вечеря і для вечірки!
Салат з крабовими паличками і тріщинами Інгредієнти
- 200г крабові палички
- 200г кукурудзи
- 300г томати
- 100г плавлений сир
- 4 скибочка лофа
- часник
- рослинно-масляний
- сіль і перець
Підготовка
- Я мав зробити цей салат кілька разів, щоб отримати правильне співвідношення інгредієнтів. Щось не було І тоді я зрозумів, що був також плавлений сир. Таким чином, ви можете сказати, що інгредієнт повинен мати. Починаємо готувати. По-перше, давайте обсмажити деякі домашні тріщини.
- Для цього ріжемо лофа невеликими кубиками і обсмажуємо на сковороді або в духовці. Раш в сумці, додати подрібнений часник і рослинне масло. Змийте його добре.
- Тепер дайте салат прямо. Вирізати помідори в маленьких кубиках. Якщо в них занадто багато м'якоть, краще його видалити. р.
- Крабові помади теж.
- Тепер ми починаємо формувати наш салат. Для цього знадобиться формувальний кільце. Отже, спочатку викласти помідори, потім крабові палички, після кукурудзи, а зверху натирати плавлений сир на великій тертці. Ви можете використовувати твердий сир, але я люблю його краще. Змастити кожен шар з саморобним майонезом. Давайте салатне пиво. Після цього залийте тріщини зверху, додайте свіжі зелені. 15181018
Найкраще подавати салат з крабовими паличками і тріщинами на столі відразу. В іншому випадку тріщини будуть розм'якшені і не так смачними. Я запевняю вас, поєднання інгредієнтів зробить вас щасливими. Крім того, салат виходить дуже елегантним і апетитним. Не сором'язливо покласти його на стіл. І це дуже просто, не потрібно особливих зусиль. Я сподіваюся, що цей рецепт залишається в кулінарній книзі.
Дитина з тапочкою відмовилася йти до дитячого садка, але мати зламався в дитячий садок
Італійці чудово поціновувачі льоду, на півдні Італії часто готують в пінополі.