11
Кулінарний блогер відомий ролліні з лаваша, він вийшов як магазин
Коли час приготування короткий, дуже багато допомагає звичайному Лавай Я хотів зробити це в новому, красивому і оригінальному вигляді. Я думав про смачну закуску, як Rollini. Я часто бачу цей простий рулет в супермаркетах. Я зробив це! Він вийшов дуже милий і елегантний. Я поділився рецептом далі в статті.
, Україна
Лаваш з сиром і грибами Лаваш з сиром і грибами буде виглядати набагато ефектніше, якщо приготувати його у вигляді рулонних. Рулетки з начинкою готують не тільки просто, але і дуже швидко. Якщо ви не встигли приготувати серйозні страви, ви завжди можете перекусити з таким лавашиком. Сім'я буде любити її!
499 р.
У оригінальному рецепту, Український харчовий блогер Лілія Звіт використовується сир і гриби як начинка. Я зварив катаніни для мого юнака і додав деякі ковбаси. Що було чудово!
інгредієнти
Підготовка
Лаваш з сиром і грибами: поради редакторів Гарно радять приготувати рулеті з сиром і вареною курячою грудкою. Просто потрібно розрізати м'ясо дрібно і рівномірно розподілити його на лаваші разом з сиром. А потім просто розкачати її з рулеткою по 2 сторонах.
В цілому можна використовувати абсолютно будь-яку начинку. Не боятися експериментувати. Лаваш принесе користь від цього! Я люблю цей продукт для його універсальності. Адже від лаваші можна варити як солоні, так і солодкі страви. Моє улюблене - "Наполон" з лаваша.
Я також дуже любила ідею виготовлення лаваш незвичайних лезових пельменів. Дуже швидко і просто. Вам не потрібно нічого варити!
Що таке лаваш? Це буде чудово, якщо ви поділитеся коментарями пару улюблених рецептів. Я чекаю вас вниз!
, Україна
Лаваш з сиром і грибами Лаваш з сиром і грибами буде виглядати набагато ефектніше, якщо приготувати його у вигляді рулонних. Рулетки з начинкою готують не тільки просто, але і дуже швидко. Якщо ви не встигли приготувати серйозні страви, ви завжди можете перекусити з таким лавашиком. Сім'я буде любити її!
499 р.
У оригінальному рецепту, Український харчовий блогер Лілія Звіт використовується сир і гриби як начинка. Я зварив катаніни для мого юнака і додав деякі ковбаси. Що було чудово!
інгредієнти
- 2 прямокутна лаваша
- 200г твердих сирів
- 1 яєчний жовток
- 4-5 грибів
- мастило
- кунжут
Підготовка
- Перше, що вам потрібно зробити, це поворот на духовці, тому він починає розігріти, поки ви варите рулонні котлетини. Необхідна температура 200-220 градусів.
- В той час як піч прогрівається, поширюємо лаваші на столі. Сир натрію на невеликій або великій тертці неприпустимий, так як сир все ще буде плавати. Очистити гриби, потім відварити або обсмажити їх. Краще варити гриби цілими, а обсмажити, порізати на плоскі шматочки.
- Змастити лаваш з кокосовою олією. Ви можете використовувати будь-який соус замість. Наприклад, один з лавашів я змащував соусом для шаварми. Я знаю, що це не здоровий варіант. Якщо вам не сподобалося, це легко зробити соус самостійно. Ось рецепт.
- Посипати лаваш з сиром. З одного і іншого краю покласти гриби в смужку. Потім починайте прокат валків з двох сторін з рулеткою так, щоб обидві частини зустрілися в центрі лаваша. р.
- Смеар лаваш з сиром і грибами збитими жовтками і посипають кунжутом. Bake rollini на 200-220 градусів за 10-15 хвилин. Орієнтація на роботу духовки і зовнішній вигляд закуски. Рулетки потрібно правильно обсмажити. Бодибилдерши!
Лаваш з сиром і грибами: поради редакторів Гарно радять приготувати рулеті з сиром і вареною курячою грудкою. Просто потрібно розрізати м'ясо дрібно і рівномірно розподілити його на лаваші разом з сиром. А потім просто розкачати її з рулеткою по 2 сторонах.
В цілому можна використовувати абсолютно будь-яку начинку. Не боятися експериментувати. Лаваш принесе користь від цього! Я люблю цей продукт для його універсальності. Адже від лаваші можна варити як солоні, так і солодкі страви. Моє улюблене - "Наполон" з лаваша.
Я також дуже любила ідею виготовлення лаваш незвичайних лезових пельменів. Дуже швидко і просто. Вам не потрібно нічого варити!
Що таке лаваш? Це буде чудово, якщо ви поділитеся коментарями пару улюблених рецептів. Я чекаю вас вниз!
Юра побачила той самий старий будинок, він вирішив його знайти і відвідати.
«Покровські ворота» 1982 року вперше відбудеться в кінотеатрах