11
Осінній торт-красивий, навіть якщо ви йдете в гості з ним, я вже зателефоную всім друзям.
Осінь - час запікати ароматні випічка! Це один пердят А сливи прикрасить будь-яку чайну вечірку, сніданок або закуску. Це ніжний, м'який, дуже смачний і одночасно легко приготувати. Я люблю, щоб торт вийшов багато, вони можуть їсти досить і навіть сім'ї або друзів це лікування.
Сьогодні видання. "Сайт" Надання інструкцій щодо підготовки сезонних пісочницяй Не можна відірвати!
р.
Пиріг з яблуками та сливами Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную познайомитися з рецептом яблучного пирога для всієї сковороди від вмілої Ольги Матвії. Цей десерт поєднує ніжні пісочні коржі та соковиту яблучну начинку з нотками лимона!
Цей пиріг. сливи Це чудово! Не пропустіть можливість запашувати себе і ваших близьких ароматними домашніми випічкою з ніжним насиченим смаком. Пальці добре!
Для задоволення результатів роботи, отримати високий і фантазійний розмір, будь ласка, кохані... це так просто!
Сьогодні видання. "Сайт" Надання інструкцій щодо підготовки сезонних пісочницяй Не можна відірвати!
р.
Пиріг з яблуками та сливами Інгредієнти
- 400г борошна
- 3 яйця
- 300г сметани (або кефір)
- цукор 220 г
- 10г ванільний цукор
- 150г вершкове масло
- 100 мл рослинної олії
- 15г розпушувач
- 50г кукурудзяний крохмаль
- 1 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. турмерної
- 2 великі яблука (250г)
- 5-6 слив
- щіпка
Підготовка
- Куб вершкового масла. Додати цукор, ванільний цукор і сіль. Хітти його міксером. р.
- Залийте рослинне масло, додайте одне яйце і після кожного 20 секунд збийте, залийте сметану або кефір. Також для аромату і кольору можна додати корицю і турмеріку. Я не додав її, тому що мої діти не люблять турмеріку. 3524579
- Додайте розсіяне борошно з крохмалем і розпушувачем. До однорідності. Ви можете використовувати міксер. Тісто виходить досить товстим.
- П'яти і кубувати яблука. Пломби позбавляються від ямок і також зрізають їх кубиками або будь-яким іншим невеликим довільним штукам.
- Додайте яблука до тесту і перемішайте.
- Накрийте запіканку пергаментним папером, залийте тісто на застібці і рівномірно його вирівняйте. Покладіть шматочки сливи зверху і злегка потопіть їх в тісто. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом півгодини до готовності. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою, якщо паличку висохне, то торт готовий.
- Готовий торт порошокй Бодибилдерши!
Також я пропоную познайомитися з рецептом яблучного пирога для всієї сковороди від вмілої Ольги Матвії. Цей десерт поєднує ніжні пісочні коржі та соковиту яблучну начинку з нотками лимона!
Цей пиріг. сливи Це чудово! Не пропустіть можливість запашувати себе і ваших близьких ароматними домашніми випічкою з ніжним насиченим смаком. Пальці добре!
Для задоволення результатів роботи, отримати високий і фантазійний розмір, будь ласка, кохані... це так просто!
Ліонелла Пирєва в порівнянні з Gina Lollobrigida стала щасливою
Всі роти відкриваються від того, як батько кладеться на голову