8
Я не смажену картоплю, я послужу нову страву гарбуза зі сметаною.
гарбуз і картопля є відмінним поєднанням, правильно? Я вже не смажена картопля, я послужу нову страву гарбуза зі сметаною і зеленню. Я обов'язково додав сир. Неможливим є розбити!
Сьогодні видання. "Сайт" Як зробити золото. гарбуз і картопля. Осінь 2022 хіт!
Картопляний гарбуз Склад
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити млинці з гарбуза. Смакує ще краще яблук!
Тепер ви знаєте, як цікавий гарбуз і картопля може звучати. Обов'язково приготуйте їх восени. золото-розряднийВи не пошкодуєте. Ви можете їсти їх у великих порціях і не отримувати краще!
Сьогодні видання. "Сайт" Як зробити золото. гарбуз і картопля. Осінь 2022 хіт!
Картопляний гарбуз Склад
- 0,5 кг гарбуза
- 250г картоплі
- 3 ст.л. борошна
- 100г твердий сир
- 4 ст.л. рослинної олії
- 20г свіжий кріп
- сіль і перець
- сметана
Підготовка
- Промийте гарбуз, виріжте його і вийняти серцевину (нарізи і волокна), виріжте шкіру. М'якоть натрію на середній тертці. Можна подрібнити гарбуз і за допомогою кухонного комбайна за допомогою спеціальної насадки.
- Картопля також промивають, лущуть і натерті, так як ви зазвичай робимо на засмагах. Я подрібнила картоплю в блендері, це простіше і швидше. Немає необхідності залити занадто багато соку!
- Сир також натирають на тертці, зелень подрібнюють ножем. Р
- Подрібніть картоплю в гарбуз, додайте сир і кріп. Додати сіль і перець за смаком, перемішати. В кінці додайте борошно і перемішайте знову. 3610Р. 4200Р.
- Ретельно перемішати тісто і за допомогою ложки викласти невеликі коржі на гарячому маслі. Поставте кульки з двох сторін до золотистої скоринки.
- Готовий. гарбуз Подаємо зі сметаною і зеленню. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити млинці з гарбуза. Смакує ще краще яблук!
Тепер ви знаєте, як цікавий гарбуз і картопля може звучати. Обов'язково приготуйте їх восени. золото-розряднийВи не пошкодуєте. Ви можете їсти їх у великих порціях і не отримувати краще!
Розчин для покриття духовки, які не розтріскуються для будь-якого світу
Коли Gagarin ate лимон чаю, королева посміхалася і зробив те ж саме проти етикету.