21
Бабця вчив, як варити тонкі коржі з картоплею «Песант», смак не може бути переданий в слова
З дитинства я пам'ятаю смак тортів, виготовлених своїми бабусями. Хентль оксамитове тісто з товстим шаром картоплі начинкою. Цей смак не може бути виражений слів, але він відразу з'являється в роті, якщо ви думаєте про це. Недавно, я хотів би їх так погано, що я запакував і вирушив до мого величного села на вихідні. Вона прийшла і попросила мене навчити мене, як зробити ті ж ніжні торти з картоплею. Я хочу поділитися цим рецептом.
Вибрати 42 _
Редакція "Сайт" Як приготувати торти з картоплею "Пезан". Відомі їм з дитинства.
Тонкі торти Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Варто сказати, що ці ніжні торти вийшли точно так само, як я пам'ятав їх з дитинства. Так, це не найкорисніша їжа, але це так багато задоволення! Ви можете втілювати себе іноді. Яка їжа приносить вам спину до свого дитинства?
Вибрати 42 _
Редакція "Сайт" Як приготувати торти з картоплею "Пезан". Відомі їм з дитинства.
Тонкі торти Інгредієнти для тесту
- 1 ст.л. тепла картопляний бульйон
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст. цукру
- 2.5 ст. борошна
Наповнення інгредієнтів
- 6 середніх картоплі
- 2 цибулини
- 50г вершкове масло
- сіль і перець
- свінгери
Підготовка
- У цьому рецепті все пов'язане, я покажу тебе. По-перше, мій бабуся очищений і зрізаний картоплею. І відварив його в солоній воді. Потім зливають картопляний бульйон, деякі з яких залишають на тісто. Картопля подрібнилася і залишилася. Р
- В той час як картопля відварила, вона нарізала цибулю і обсмажила їх на вершковому маслі. Вона відправила цибулю на пюре картоплі.
- Потім я почав готувати тест. Для цього в ще теплій бульйоні бабуся розчиняють дріжджі, цукор і сіль. Додано 2 склянки борошна і замісити м'яке і злегка клейке тісто. Я пішов його в тепле місце за годину. Потім вона додала решту борошна і висушила її знову.
- Потім вона розділила тісто на три частини, утворюючи ковбасу з кожного. Нарізані на шматки. Кожен шматочок закачується в коло. У середині кола викладають столову ложку начинок. Край піднімається і кріпиться. Я не відразу ж отримував тідний торт, вона робить.
- Потім вона розтопила тістечка, щоб зробити їх плоскими. Після цього він обсмажив багато рослинного масла до іржі скоринки.
Варто сказати, що ці ніжні торти вийшли точно так само, як я пам'ятав їх з дитинства. Так, це не найкорисніша їжа, але це так багато задоволення! Ви можете втілювати себе іноді. Яка їжа приносить вам спину до свого дитинства?