16
Тітка подається над рецептом для її підпису яблучного варення з цілими скибочками
Коли яблука в саду починають дозрівати, всі господарці запитують мене, щоб приготувати цю делікатність. Яблуні лоби Я варю за зиму за рецептом моєї тітки. Насправді це варення з яблук, але самі яблука нагадують або цукерки або мармелад.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати аромат яблучне варення всі скибочки. Навіть якщо ви закриєте 100 банок, це ще не буде достатньо!
Яблуні лоби для зимових інгредієнтів
Підготовка
І познайомитися з рецептом цього варення, дивитися відео з каналу Тетяна-гарден. Є багато цікавих варіантів підготовки до зими і не тільки!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як змочити яблука на зиму в банках і відро. Відро з м'ясних яблук слід стояти вдома протягом 2 тижнів!
Яблука зима Вони прикрасить будь-яку чайну вечірку. Періодично додають корицю, апельсини, горіхи і ванілін на банки. Мій чоловік говорить про посмішку, що це не варення, що виходить, але мультірована винна суміш!
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати аромат яблучне варення всі скибочки. Навіть якщо ви закриєте 100 банок, це ще не буде достатньо!
Яблуні лоби для зимових інгредієнтів
- 1 кг яблук
- 600-800г цукру
- 0,5 ч.л. меленої кориці
- 10г ванільний цукор
Підготовка
- Вимийте яблука, але не очистіть їх, це важливо. Зріжте їх в чверті, видаляючи ядро.
- Наріжте яблука тонкими скибочками, товщиною 3-4 мм. Покласти цукор на яблука. Пам'ятайте пропорції: для кожного кілограма яблук займає близько 600-800 грам цукру. Все ретельно перемішайте, щоб всі яблука були в цукрі. Залиште яблука в цукрову ніч, яблука повинні дати сік.
- Покласти яблука в чашу, покласти їх на вогонь. Варіть 5 хвилин з моменту кипіння, періодично помішуючи. Вимкніть вогонь і накрийте чашу. Залиште на 5-8 годин, щоб яблука добре насичилися сиропом.
- Поставте чашу на вогонь знову і варіть 5 хвилин після кипіння. Потім покрийте яблука кришкою і залиште їх на ніч. р.
- З ранку варити яблука знову 5 хвилин після кипіння. Наприкінці додайте корицю або ванільний цукор. Якщо яблука дуже соковиті, можна збільшити кількість техніки приготування до 4 разів. Паралельно, готуємо стерильні банки і кришки. Поставте гарячий варення на гарячих баночках.
- Покладіть сироп зверху варення, покрийте банки стерилізованими кришками. Будь ласка, зауважте, що після закрутки не потрібно перетворювати банки. Зберігати банки в прохолодному, темному місці. Бодибилдерши!
І познайомитися з рецептом цього варення, дивитися відео з каналу Тетяна-гарден. Є багато цікавих варіантів підготовки до зими і не тільки!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як змочити яблука на зиму в банках і відро. Відро з м'ясних яблук слід стояти вдома протягом 2 тижнів!
Яблука зима Вони прикрасить будь-яку чайну вечірку. Періодично додають корицю, апельсини, горіхи і ванілін на банки. Мій чоловік говорить про посмішку, що це не варення, що виходить, але мультірована винна суміш!
Свіже інтерв’ю з трудогольським татарологом Анастасія
Я зроблю бункери на молоці, я не повертаю на духовці, я збираю вас.