23
Я дізнався спосіб сушити томати без духовки і довгого висихання, через 30 хвилин я лікую сусіда
Моя родина любить цю закуску! По-перше, на свята, купили баночку в магазині, так як він довго і не економний для сухих томатів в духовці в домашніх умовах - багато електрики відходить. Я з радістю дізнався з італійської бабусі, як це зробити. швидкий І не потрібно турбуватися.
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися великим рецептом Італійські томати Немає духовки в півгодини. Ви не повинні турбуватися!
2616699р.
Як зробити смажені томатні інгредієнти
Підготовка
І познайомитись з рецептом докладно, дивитися відео з кулінарного каналу Ірини Лісса. Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкцією з приготування сушених слив. Це справді чудовий смак!
Тепер ви знаєте, як сушені В домашніх умовах без духовки. Засмаглий італійський бабуся завжди робить це. Я рекомендую вам. Чудовий рецепт!
До речі, зловити життя рубати від мене: рослинне масло, якщо воно рафіноване, перш ніж додавати до закуски, обов'язково зігріти до кипіння. часник можна порізати і обсмажити трохи.
Сьогодні видання. "Сайт" поділитися великим рецептом Італійські томати Немає духовки в півгодини. Ви не повинні турбуватися!
2616699р.
Як зробити смажені томатні інгредієнти
- крем томати
- сіль, чорний перець (або суміш перців) за смаком
- цукор за смаком (багато більше солі)
- сушені базилік або провансальні трави (за смаком)
- рослинно-масляний
- часник
Підготовка
- Помідори для цієї закуски краще брати невеликі, сорти «крему». Вимити і нарізати навпіл. При цьому серцевина не повинна бути видалена.
- Поставте половинки помідорів на плоску пластину, нарізавши. Поставте пластину в мікрохвильовці 5 хвилин. Якщо потужність мікрохвильовки менше 900 Вт, то варто встановити на 7 хвилин. р.
- Вийняти тарілку і залити томатним соком в чашу. Відправте томати, потім посипте їх цукром. Зауважте, що цукор слід приймати більше солі.
- Посипати чорним перцем (або сумішшю перців) і сушеним базиліком (або прованкальними травами). Відправте томати в мікрохвильовку ще 5 хвилин. Відкрийте мікрохвильову піч для 20 секунд. Після цього відправте томати до висихання ще 3 хвилини. Перевірити томати для готовності - вони повинні вийти трохи желе, не сушити. Якщо у вас є великі помідори, то відправте їх ще 3 хвилини в мікрохвильовці. Очистити часник і різати смуги дрібно.
р. - стерилізувати баночку. Залийте рослинне масло внизу баночки. Ви можете взяти як оливкову, так і соняшникову рафіновану. Покладіть шар сушених помідорів на вершкове масло, потім розподіліть трохи часнику.
- Залийте трохи томатного соку, який зливається після перших п'яти хвилин. Необхідно покривати шар помідорів. Потім покласти ще один шар помідорів, залити маслом. Отже, шари повторюються. Залийте залишився сік при заповненні 2/3 банки. Поставте помідори на плечі банки, трохи затирають. Останній шар повинен бути виконаний з олії, він повинен покрити весь верхній шар томатів.
Габаритний зображення - Накручений канал з томати Зварена кришка. Закуска в холодильнику. Після 2-3 діб такі помідори можна застигти. Бодибилдерши!
І познайомитись з рецептом докладно, дивитися відео з кулінарного каналу Ірини Лісса. Є багато розумних і перевірених рецептів!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкцією з приготування сушених слив. Це справді чудовий смак!
Тепер ви знаєте, як сушені В домашніх умовах без духовки. Засмаглий італійський бабуся завжди робить це. Я рекомендую вам. Чудовий рецепт!
До речі, зловити життя рубати від мене: рослинне масло, якщо воно рафіноване, перш ніж додавати до закуски, обов'язково зігріти до кипіння. часник можна порізати і обсмажити трохи.
Випічка домашні печиво з трьома інгредієнтами, діти радіти і не запитати в магазин солодощів
Як провести день Успіння Пресвятої Богородиці і яку молитву необхідно прочитати