Я дізнався спосіб сушити томати без духовки і довгого висихання, через 30 хвилин я лікую сусіда

Моя родина любить цю закуску! По-перше, на свята, купили баночку в магазині, так як він довго і не економний для сухих томатів в духовці в домашніх умовах - багато електрики відходить. Я з радістю дізнався з італійської бабусі, як це зробити. швидкий І не потрібно турбуватися.

Сьогодні видання. "Сайт" поділитися великим рецептом Італійські томати Немає духовки в півгодини. Ви не повинні турбуватися!

2616699р.

Як зробити смажені томатні інгредієнти
  • крем томати
  • сіль, чорний перець (або суміш перців) за смаком
  • цукор за смаком (багато більше солі)
  • сушені базилік або провансальні трави (за смаком)
  • рослинно-масляний
  • часник

Підготовка
  1. Помідори для цієї закуски краще брати невеликі, сорти «крему». Вимити і нарізати навпіл. При цьому серцевина не повинна бути видалена.

2. Поставте половинки помідорів на плоску пластину, нарізавши. Поставте пластину в мікрохвильовці 5 хвилин. Якщо потужність мікрохвильовки менше 900 Вт, то варто встановити на 7 хвилин. р.

3. Вийняти тарілку і залити томатним соком в чашу. Відправте томати, потім посипте їх цукром. Зауважте, що цукор слід приймати більше солі.

4. Посипати чорним перцем (або сумішшю перців) і сушеним базиліком (або прованкальними травами). Відправте томати в мікрохвильовку ще 5 хвилин. Відкрийте мікрохвильову піч для 20 секунд. Після цього відправте томати до висихання ще 3 хвилини. Перевірити томати для готовності - вони повинні вийти трохи желе, не сушити. Якщо у вас є великі помідори, то відправте їх ще 3 хвилини в мікрохвильовці. Очистити часник і різати смуги дрібно.

р.

5. стерилізувати баночку. Залийте рослинне масло внизу баночки. Ви можете взяти як оливкову, так і соняшникову рафіновану. Покладіть шар сушених помідорів на вершкове масло, потім розподіліть трохи часнику.

6. Залийте трохи томатного соку, який зливається після перших п'яти хвилин. Необхідно покривати шар помідорів. Потім покласти ще один шар помідорів, залити маслом. Отже, шари повторюються. Залийте залишився сік при заповненні 2/3 банки. Поставте помідори на плечі банки, трохи затирають. Останній шар повинен бути виконаний з олії, він повинен покрити весь верхній шар томатів.

Габаритний зображення

7. Накручений канал з томати Зварена кришка. Закуска в холодильнику. Після 2-3 діб такі помідори можна застигти. Бодибилдерши!

І познайомитись з рецептом докладно, дивитися відео з кулінарного каналу Ірини Лісса. Є багато розумних і перевірених рецептів!

про:blank

Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з інструкцією з приготування сушених слив. Це справді чудовий смак!

Тепер ви знаєте, як сушені В домашніх умовах без духовки. Засмаглий італійський бабуся завжди робить це. Я рекомендую вам. Чудовий рецепт!

До речі, зловити життя рубати від мене: рослинне масло, якщо воно рафіноване, перш ніж додавати до закуски, обов'язково зігріти до кипіння. часник можна порізати і обсмажити трохи.