14
Без такої капусти, господарі не хочуть сидіти на столі, маринад пити до дна
Я пропоную вам, шановний читач, відмінний рецепт маринованої капусти. Дуже швидко готуються: після 8 годин ви можете розтріскувати гострий салат капусти, забути про всі ваші носки і майбутні справи. Це один капуста салат має збалансований солодкий і кислий смак, але зробити салат більш цікавим, можна додати втрьох Баночка.
До речі, можна приймати зразок відразу після заливки маринаду, не чекаючи остаточної готовності салату. Давайте!
Капустяний салат з оцтом та цукровими інгредієнтами
Інгредієнти для маринаду
Великий момент! Тип капусти буде залежати від того, як буде успішним ваш салат. Прийміть осінні сорти капусти - наприклад, "Агресор", "Слава". Вони дають багато соку. Ідеально підходить для маринованої капусти біла, злегка прозора, пухка. Якщо ви використовуєте зимовий сорт капусти, салат може вийти з дуба. Не соромтеся перевірити продавець на ринку.
Підготовка
Не зливайте маринад, закрийте банки кришками і кладемо її прямо з маринадом в холодильнику. Поведи мене, ви будете ловити когось ближче до холодильника більш ніж один раз - багато як чудовий маринад, вони п'ють його нічого, тому ароматний і приємний за смаком.
Борщхт буде пряним і свіжим, якщо додати в неї трохи капусти. Ви не пошкодуєте! Такий домашній салат. Їм буде їсти без хліба.й Надішліть нам свій рецепт, якщо ви цінуєте його. Бажаю Вам миру в небі і здоров'я.
До речі, можна приймати зразок відразу після заливки маринаду, не чекаючи остаточної готовності салату. Давайте!
Капустяний салат з оцтом та цукровими інгредієнтами
- 1 кг білої капусти
- 150 г моркви
- 2 болгарські перці
- 3 зубчики часнику
Інгредієнти для маринаду
- 300 мл води
- 100г цукру
- 1 ст.л. солі
- 70 мл рослинної олії
- 70 мл оцту 9% їдальня
- 6 горох чорного перцю
- бай-лист
Великий момент! Тип капусти буде залежати від того, як буде успішним ваш салат. Прийміть осінні сорти капусти - наприклад, "Агресор", "Слава". Вони дають багато соку. Ідеально підходить для маринованої капусти біла, злегка прозора, пухка. Якщо ви використовуєте зимовий сорт капусти, салат може вийти з дуба. Не соромтеся перевірити продавець на ринку.
Підготовка
- Перш за все, дрібно приклеїти капусту.
- Сод морква на великій тертці, болгарський перець зрізати соломкою. Кисть часнику невеликими кубиками.
- Добре перемішати рослинну суміш і покласти її в банки.
- Приготувати маринад: варити воду з цукром, маслом і спеціями. Додати оцет в кінці.
- Гарячий маринад розливається на банки капусти. Не закрийте баночку відразу з кришкою - дайте їй залишатися відкритим і маринувати до волі.
- Дозволити капусту маринувати при кімнатній температурі близько 8 годин, потім відправити баночки з льотною закускою до холодильника.
Не зливайте маринад, закрийте банки кришками і кладемо її прямо з маринадом в холодильнику. Поведи мене, ви будете ловити когось ближче до холодильника більш ніж один раз - багато як чудовий маринад, вони п'ють його нічого, тому ароматний і приємний за смаком.
Борщхт буде пряним і свіжим, якщо додати в неї трохи капусти. Ви не пошкодуєте! Такий домашній салат. Їм буде їсти без хліба.й Надішліть нам свій рецепт, якщо ви цінуєте його. Бажаю Вам миру в небі і здоров'я.
Я побудую торт "Еверест" для сімейного відпочинку, пенні, смаку і вишуканості
Увечері я зберігаю оцет-замочений туалетний папір в туалеті, а вранці захоплюю чистоту.